Jump to content
BulForum.com

Купувам или взимам под наем USB кабел

Recommended Posts

Купувам USB кабел CDU-60 за GSM SonyEricsson, спешно.

Много добре ще е ако е оригинален.

Мога да го взема и под наем за 3-4 лв, трябва ми за половин-един ден за преинсталиране на фърмуер.

Може би искаш да кажеш че ти прябва DCU-60 кабел?

Уф, да. DCU-60!!!

Купувам USB кабел CDU-60 за GSM SonyEricsson, спешно.

Много добре ще е ако е оригинален.

Мога да го взема и под наем за 3-4 лв, трябва ми за половин-един ден за преинсталиране на фърмуер.

Може би искаш да кажеш че ти прябва DCU-60 кабел?

Ако намериш ми пиши, защото моят п900 се нуждае от смяна на симбиана а не знам къде да го занеса

За 900 май не става DCU 60, до колкото знам, а колкото до автора на темата, ако не забравя да го взема сутринта с мен, ще мина да ти го оставя преди обяд, утре става въпрос естествено!

Ако намериш ми пиши, защото моят п900 се нуждае от смяна на симбиана а не знам къде да го занеса

за П900 ти трябва същия модел кабел DCU 60. Щом beku ще носи кабел може да се уговаряш с inherit

за П900 ти трябва същия модел кабел DCU 60. Щом beku ще носи кабел може да се уговаряш с inherit

Недей подвеждай, за Sony Ericsson Р900 ти трябва DCU-11

sonyDCU11_2_s.jpg

А иначе имам, оригинална докинг станция за Р900 ;)

109789425_24618941dd_o.jpg

Недей подвеждай, за Sony Ericsson Р900 ти трябва DCU-11

...

моя грешка, извинявам се, че не обърнах внимание, че става дума за "новия" модел кабели

@inherit: Имам два DCU60. Единият е на сестрата (неразопакован от к610им) и ми каза да го продавам за 10 лв. Ако си навит, пиши ЛС да се разберем кога да дойда към фирмата.

Огромни благодарности на beku, който ми даде кабел... сега предстои нелекия процес...

темата е за катинар.

моя грешка, извинявам се, че не обърнах внимание, че става дума за "новия" модел кабели

@inherit: Имам два DCU60. Единият е на сестрата (неразопакован от к610им) и ми каза да го продавам за 10 лв. Ако си навит, пиши ЛС да се разберем кога да дойда към фирмата.

Ако ти е излишно това кабелче все още, мога да го взема, че ми трябва на мен още едно!

Ако ти е излишно това кабелче все още, мога да го взема, че ми трябва на мен още едно!

да, излишно ми е, чакам да дадеш координати на ЛС

@pcworm: става и за к800 (пробвал съм го), ще те имам в предвид ако beku се откаже

да, излишно ми е, чакам да дадеш координати на ЛС

@pcworm: става и за к800 (пробвал съм го), ще те имам в предвид ако beku се откаже

Окие, а дано да се вредя и аз :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...