Jump to content
BulForum.com

Купувам 10стикера от кока-кола

Recommended Posts

Ми това е ако някой има да казва и колко пари иска

Кое бе...тия за SE на всеки час ли?

Много късно пишеш...вкъщи се пие много кола (и никога не се играе на каквито и да е игри, организирани от когото и да било :rolleyes: ). Имаше сигурно поне десетина печеливши (виждаха се през бутилката като се изпие колата) ама бутилките барабар с етикетите са вече в кофите... :(

Трябва да са останали още няколко бутилки с тези етикети, ще взема да им махна етикетите утре и ако минаваш следобяд (вечерта) за нещо към центъра, обади се да ти дам колкото печеливши излезнат от тях. :)

Сега изчаквам един приятел обади, че ще ми подари ако не стане ще си ги закупя от тук. Btw до 5-10лв давам всичко над това приемам като нереални оферти

за 5-6 лева моа ти дам

Утре ще ти пиша със сигурност дали ди взимам. Запази ги за ден два.

Едит: Промяна в плановете купувам ги! Имаш съобщение.

Утре ще ти пиша със сигурност дали ди взимам. Запази ги за ден два.

Едит: Промяна в плановете купувам ги! Имаш съобщение.

Моите не ги ли щеш? :)

Днес се юрнах да ти отлепям всички етикети на останалите бутилки (излезнаха само 2 печеливши). ;)

ср ман ама 1 фр ми се обади и ми каза 4е е спе4елил и ако мога да му ги дам 6тото тои се е регнал само така да жиди ко стажа ср мн ако намера 6ти ги подара ама отиди до някое зажедение и се земи от там дажат ги евтино ср пак

Моите не ги ли щеш? :)

Днес се юрнах да ти отлепям всички етикети на останалите бутилки (излезнаха само 2 печеливши). ;)

Ми няма снисал да те разкарвам за 2 пък и ми трябват 10 :(

ср ман ама 1 фр ми се обади и ми каза 4е е спе4елил и ако мога да му ги дам 6тото тои се е регнал само така да жиди ко стажа ср мн ако намера 6ти ги подара ама отиди до някое зажедение и се земи от там дажат ги евтино ср пак

Небиваше така..

аз ще ти подаря колкото ти трябват само трябва да дойдеш до нас

0883 339563 или 0898303035

@'sezo_ 10х много!

Може да затворите темата

А ве @SEZO тука е секция алъш вериш.Като си таъв благодетел открийси секция спонсорство безвъзвратно в ДРУГИ(което не е лоша идея).А сектир от ука уби на хората бизнеса можеше някой лев да направят.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...