vasilb Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Честито на печелившата и късмет на всички Вас, които се отзовахте! Папагалчетата вече отлетяха! Подаряват се два папагала корели – мъжки и женски с клетка. На цвят единият е жълто с бяло а другият – сиво с бяло. На около година са. Подаряват се, защото момичето отива да учи в София и няма кой да ги гледа. Човекът, който ще ги вземе, трябва да се грижи за тях добре и да ги обича - това са изискванията. За връзка Мария тел. 0883362713 или скайп: mim4ooo1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logistics Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Искам да ги взема за майка ми, която има изключителен опит с различни видове папагали. Пък и няма да е съвсем без пари - ще почерпя за хубавите пиленца Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Аз имам женска на около година и и търся мъжки. Ако може аз да взема мъжкия, пък и аз ще почерпя. Някой друг ще вземе енската с клетката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simo_pv Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 И аз ги искам.Ще почерпя.Имам опит с корели защото имам 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 снимки има ли ? и могат ли да говорат или само пискат ? :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Подаряват ли се още за да знам дали да и звъня или да я търся по скайп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Да не е зле да знаем дали птичките отлетяха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 Все още не са отлетели и можете да се обаждате на телефона или скайпа, които са дадени, защото от мен няма да получите най-актуалната информация за тях, тъй като не ги давам аз, а са на една приятелка. Поне за скайпа пари не искат, а и тя ще ви отговори веднага ако е в чата. Успех на желаещите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Преди 5мин. звънях на номера който си дал но никой не вдига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 Папагалчетата вече отлетяха ! Може темата да бъде затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.