RaptoR Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Търся да купя 2 запазени кутии. Спокойно може да са без захранване. Едната ми трябва максимално компактна, събираща АТХ захранване. Другата не повече от миди тауър. Очаквам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=54933&hl= micro ATX без захранване Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 Бая са тия пари за стара кутия без захранване. Бтв дупката за вента отзад с ножици ли е рязана??? Продължавам да търся кутии, трябват ми възможно най-скоро. Размера който гоня за малката кутия е 35см височина, за да пасне на мястото предвидено за нея. В нея трябва да влезе Гигабайтско дъно сокет А Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Имам една кутия в къщи. Без захранване е. Мисля и снимки имам. После ще измеря и ще ти кажа с какви размери е. Захранването се монтира вертикално в нея. Цена от 5 лв бива ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2007 Author Share Posted July 23, 2007 Никви грижи за цената само ми я покажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Имам две кутии.Едната е много запазена,другата е модната. Снимки в тази ТЕМА->ТУК Ако проявяваш интерес пиши или ми се обади. Утре(вече днес) съм в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 26, 2007 Author Share Posted July 26, 2007 Едната кутия е закупена от сериозния както винаги nonsan Остава да се търси малка компактна кутия Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 2, 2007 Author Share Posted August 2, 2007 И втората кутия е закупена отново от nonsan Затваряйте/трийте темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.