Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Имам желание да закупя акаунт за WoW. Нямам интерес от акаунти с герои със мега супер яки итъми в тях. Предимно се интерисувам от акаунта само. Оферти с по-слаби герои към акаунта и сътвотно по-ниска цена са приоритет за мен.

Имам желание да закупя акаунт за WoW. Нямам интерес от акаунти с герои със мега супер яки итъми в тях. Предимно се интерисувам от акаунта само. Оферти с по-слаби герои към акаунта и сътвотно по-ниска цена са приоритет за мен.

imam 2 3tl lvl po kolkoto dade6

Какво имаш предвид под "ниска цена"?

Самото създаване на акаунт ти струва 110лв. (WoW + Burning Crusade)

Ми давам пример:

Човек купил си играта, играл 1-2 месеца без да се овлича прекалено много в играта (както аз едно време), който е развил героя си до 40~50 левел, не може да очаква да го продаде особено скапо. В момента има и падане на цените на акаунтите, тъй като доста хора продават. Дори и с експ такъв човек не може да я продаде за много пари.

При подобен случай аз очаквам цена по-ниска от тази ако си купувам играта нова дори и при оставащо време.

И друг пример:

Човек, който играе играта от самото излизане. Има 2,3,4,5 героя 70 левел с епици и т.н. Такъв човек очаква цена ~200лв и нагоре. Мен такъв случай не ме устройва. Мисля че вече е ясно.

ПП. Ако продаваш играта предложи цена. Ако не, моля се въздържаи от спам :)

ПП.2 Не мога да посоча точна цена, тъй като нз какво ще ми се предложи. Акаунт с експ. , без експ., с добри итъми и герои, без такива герои. Всичко е определящо.

Имам 2 акоунта да ти предложа... по-точно са на приятели, които смятат да се отказват... 70ти левъл са и 2та. Единият е танк/фюри, а другият май беше сноу мейдж или квото там се води от ордата. Дават играта с кутийките + имаш няколко дни да играеш щот са платени май до края на месеца. Отказаха се щото в гилдията им стана прецаквавка, а и смениха ММОРПГ-то. И 2та търсят пари около 200 кинта. Акаунтите им са с бая пари и са едни от най-добрите на сървъра, в който играеха.

Не разбирам от играта. щото не ме впечатлява, но сноу мейджа с някви критикъли и с 3 удара правил 10-11К демидж, а фюрито вземал сам в арената 2 роуга. Идея си нямам какво значи това, но за разбиращите може и да значи нещо :)

Между другото на фюрито прякора му в гилдията му беше "мистър епик"... много се хвалеше пича, предполагам е от значение :)

:blink: 4-5 70-ки, бате тва струва над 500$

Умишлено прувеличих, за да стане ясно. Вече помолих да се въздаржате от подобни постове. Така или иначе не търся нещо подобно.

По темата.

Интерес имам към европейски акаунт.

basten, благодаря за предложенията, но за сега нямам интерес към тези акаунти...много пари ми се струват. Акаунтите не се и съмнявам, че си заслужават за тези пари, но аз няма да ползват тези герои така или иначе.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...