Jump to content
BulForum.com

Продавам PC - Intel Celeron 500mhz, 256MB SDRAM

Recommended Posts

И сега какво излиза че са осем плочки рам и два слота на дъното - т.е. 64мб(и артисват 6 плочи) не можа ли по рано да кажеш аз си мислех че дъното си върви с 2 128ци. Ако е така и аз се отказвам. ако има нещо което незнам кажи щот ми се искаше да го зема ам с 64 рам не ми върши работа! :)

Съжалявам че така се получава....

да уточна тогава давам го с 8х32МВ, защото не ми трябват те, а по принцип родавам 128МВ за 10лв бройката.

Ти подиграваш ли се с нас? 256МБ памет??? :sick

С никой не се подигравам или да се упитам да излъжа, явно вие се упитвате да се правите на тарикати...според вас как да ви дам машина + 256МВ SDRAM, ако ще една плочна да е 256 или 2 по 128..като само рама ще струва поне 20лв, а вие на търга искате да вземете цялата машина за под 20лв....

Просто имам излишни 8 плочки 32ки които не ми трябват и ги добавих към търга...

С никой не се подигравам или да се упитам да излъжа, явно вие се упитвате да се правите на тарикати...според вас как да ви дам машина + 256МВ SDRAM, ако ще една плочна да е 256 или 2 по 128..като само рама ще струва поне 20лв, а вие на търга искате да вземете цялата машина за под 20лв....

Просто имам излишни 8 плочки 32ки които не ми трябват и ги добавих към търга...

Да, но не го беше споменал. I'm Out. SRY

Ако хартиса РС-то, хвърли една плочка 32 и едно процесорче да си го сложа за ключодържател ;)

• 2 months later...
Ако хартиса РС-то, хвърли една плочка 32 и едно процесорче да си го сложа за ключодържател ;)

на 4асти 4е процесора ми трябва??

давам 10лв. за него ,а може и рама (о6те 10лж давам)

ако си съгласен пи6и на [email protected]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...