AmX Posted July 19, 2007 Author Share Posted July 19, 2007 И сега какво излиза че са осем плочки рам и два слота на дъното - т.е. 64мб(и артисват 6 плочи) не можа ли по рано да кажеш аз си мислех че дъното си върви с 2 128ци. Ако е така и аз се отказвам. ако има нещо което незнам кажи щот ми се искаше да го зема ам с 64 рам не ми върши работа! Съжалявам че така се получава.... да уточна тогава давам го с 8х32МВ, защото не ми трябват те, а по принцип родавам 128МВ за 10лв бройката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Ти подиграваш ли се с нас? 256МБ памет??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted July 20, 2007 Author Share Posted July 20, 2007 Ти подиграваш ли се с нас? 256МБ памет??? С никой не се подигравам или да се упитам да излъжа, явно вие се упитвате да се правите на тарикати...според вас как да ви дам машина + 256МВ SDRAM, ако ще една плочна да е 256 или 2 по 128..като само рама ще струва поне 20лв, а вие на търга искате да вземете цялата машина за под 20лв.... Просто имам излишни 8 плочки 32ки които не ми трябват и ги добавих към търга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 С никой не се подигравам или да се упитам да излъжа, явно вие се упитвате да се правите на тарикати...според вас как да ви дам машина + 256МВ SDRAM, ако ще една плочна да е 256 или 2 по 128..като само рама ще струва поне 20лв, а вие на търга искате да вземете цялата машина за под 20лв.... Просто имам излишни 8 плочки 32ки които не ми трябват и ги добавих към търга... Да, но не го беше споменал. I'm Out. SRY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Ако хартиса РС-то, хвърли една плочка 32 и едно процесорче да си го сложа за ключодържател Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaninio Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Ако хартиса РС-то, хвърли една плочка 32 и едно процесорче да си го сложа за ключодържател на 4асти 4е процесора ми трябва?? давам 10лв. за него ,а може и рама (о6те 10лж давам) ако си съгласен пи6и на [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GACOO Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dancho_88 Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 20 lv. И краен срок няма ли да сложиш ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Някои хора още не са се научили да използват календара! Няма лощо, други още не могат да четат. Но затова пък пишат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.