geronimo Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Продавам Bluetooth USB Dongle чисто нов. Цена 10 лева. ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Хубав Блутут . Вземи си оправи линка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valko_zalagalko Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Ей и аз искам една такава с блутут!Лесно ли се управлявят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 xa xa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Купувам го ... Искам ги и четерите . Само дай диск със драйвъри . Сега по темата : Гаранция има ли БТ-то ? КОлко време е ползвано ? Проблеми има ли с него ? Може и да го зема . Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted July 17, 2007 Author Share Posted July 17, 2007 Купувам го ... Искам ги и четерите . Само дай диск със драйвъри .Сега по темата : Гаранция има ли БТ-то ? КОлко време е ползвано ? Проблеми има ли с него ? Може и да го зема . Въобще не е ползван. Надали някой дава гаранция за такива неща. Но няма проблем да се пробва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Да и аз имам такъв . Купих си го нов и имаше гаранция . Запази ми го . Ще ти кажа до довечера далище го зема 100 % , че не е за мене ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted July 19, 2007 Author Share Posted July 19, 2007 ПРОДАДЕН ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.