emopandov Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Сигурно имате в мазето някой, който събира прах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 какви пари даваш.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 какви пари даваш.....? Кажи какво предлагаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Имам Правец 8С работещ заедно с монитор. Получаваш го срещу 20 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 Имам Правец 8С работещ заедно с монитор.Получаваш го срещу 20 лева! Имаш ли флопи и дискети с игри и програми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Имаш ли флопи и дискети с игри и програми? И аз имам с над 80 работещи дискети ( поне до преди 1г ),към 60 игри и 20 с програми.Още към 8 книжки и етк Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 И аз имам с над 80 работещи дискети ( поне до преди 1г ),към 60 игри и 20 с програми.Още към 8 книжки и етк И ти имаш компютър и софтуер ли или само софтуера и книги ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 И ти имаш компютър и софтуер ли или само софтуера и книги ? 8c с някакъв странен мод ( не е 16ка,казвам защото често го мислят за такъв ) с вградено флопи и отделна клавиатура.Взиман е... мисля 94г Трябва да проверя фактурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 8c с някакъв странен мод ( не е 16ка,казвам защото често го мислят за такъв ) с вградено флопи и отделна клавиатура.Взиман е... мисля 94г Трябва да проверя фактурата. Дай да го видим тоя екземпляр! Продаваш ли го? А дискетите прадаваш ли ги и тях, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 и аз да обадя, и аз имам някав в мазето с монитор и клавиатура , ако се искат снимки мога да го снимам , не ги разбирам 8c или 8 dardVeidar e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Имам един 8С някъде на тавана...не съм сигурен само дали съм запазил монитора му (по-вероятно да съм)...горе трябва да има и стотина дискети с игри и програми, но дали се четат след толкова години съхранение....никой не знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 и аз да обадя, и аз имам някав в мазето с монитор и клавиатура , ако се искат снимки мога да го снимам , не ги разбирам 8c или 8 dardVeidar e я прати снимки на [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 Прати снимки и на мен! [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.