Jump to content
BulForum.com

Търся Правец 8А или 8С

Recommended Posts

Имаш ли флопи и дискети с игри и програми?

И аз имам с над 80 работещи дискети ( поне до преди 1г :bgrin: ),към 60 игри и 20 с програми.Още към 8 книжки и етк :)

И аз имам с над 80 работещи дискети ( поне до преди 1г :bgrin: ),към 60 игри и 20 с програми.Още към 8 книжки и етк :)

И ти имаш компютър и софтуер ли или само софтуера и книги ?

И ти имаш компютър и софтуер ли или само софтуера и книги ?

8c с някакъв странен мод ( не е 16ка,казвам защото често го мислят за такъв :bgrin: ) с вградено флопи и отделна клавиатура.Взиман е... мисля 94г :) Трябва да проверя фактурата.

8c с някакъв странен мод ( не е 16ка,казвам защото често го мислят за такъв :bgrin: ) с вградено флопи и отделна клавиатура.Взиман е... мисля 94г :) Трябва да проверя фактурата.

Дай да го видим тоя екземпляр! Продаваш ли го?

А дискетите прадаваш ли ги и тях, а?

и аз да обадя, :)

и аз имам някав в мазето с монитор и клавиатура , ако се искат снимки мога да го снимам , не ги разбирам 8c или 8 dardVeidar e :) :punk

Имам един 8С някъде на тавана...не съм сигурен само дали съм запазил монитора му (по-вероятно да съм)...горе трябва да има и стотина дискети с игри и програми, но дали се четат след толкова години съхранение....никой не знае. :P

и аз да обадя, :)

и аз имам някав в мазето с монитор и клавиатура , ако се искат снимки мога да го снимам , не ги разбирам 8c или 8 dardVeidar e :) :punk

я прати снимки на [email protected]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...