tango Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 обявявам това телефонче на търг беше ми бойната машина така,че когато сегашният ми апарат е на ремонт ползвах него в момента не ми трябва затова,който иска нещо работещо за без пари сега ще намаже зарядно няма,някъде по курортите съм го забравил начална цена 5лв. стъпка 1лв. търга е валиден до петък вечерта блиц цена 10лв. днес намерих и резервна батерия за него тя също влиза в цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 От мен началната Link to comment Share on other sites More sharing options...
vapi Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Ot men 6lv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 7 . ako iskash barter za mp3 128-ca (samoche nqma kapache za bateriqta) pishi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 приятел имам си всичко пък и за пръв път обявявам моя стока на търг така де правя сефтето и искам да видя как ще се развият нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Нещо като блиц трябва да има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 Нещо като блиц трябва да има? така ли,сега ще я напишем не знаех за това блиц цена 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Ем аз давам блиц-а тогава Пиши на ПМ как да се разберем да го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 Ем аз давам блиц-а тогава при това положение търга се закрива честито на печелившият участник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.