Jump to content
BulForum.com

need crashed HDD

Recommended Posts

Znachi za kakvo stava rech.Imam /imah/ si edin HDD Maxtor 20Gb slim, no edin den prosto spria da bachka. :( Ta vyprosa mi e :

-Ima li niakoi takyv povreden za da moga da se probvam da si go vyztanovia i kakva cena eventualno bi iskal ??? ;) Blagodaria predvaritelno :)

P.S.

Predi niakoi da kaje -Abe ti samo takiva izgoreli i razvaleni neshta tyrsish, shte tam otgovor -Ami.....kato imam dosta svobodno vreme samo sys gluposti se zanimavam :P

@batko32

Само ще уточня, че ти трябва електрониката от какъв да е размер MAXTOR, важното е да е от същата серия. Тези слим имат проблеми с прегряването и им горят електрониките.

P.S.

Какво ще ги правим ония EDO-та дето са в мен, едното ми върши работа и мога да ти дам за него 10лв. или един модул 64MB PC133, по избор ;) ;) ;)

TED said:
@batko32

Само ще уточня, че ти трябва електрониката от какъв да е размер MAXTOR, важното е да е от същата серия. Тези слим имат проблеми с прегряването и им горят електрониките.

P.S.

Какво ще ги правим ония EDO-та дето са в мен, едното ми върши работа и мога да ти дам за него 10лв. или един модул 64MB PC133, по избор  ;)  ;)  ;)

Da TED absoliutno si prav.Triabva mi samo elektronikata.Za jalost :( Sega se opitvam da si izdiria HDD-to sred kupchinata izgoreli neshta za da moga da kaja kakyv tochno model e.Shte si edit-na posta sled kato go otkria. Za pametite....ne mi davai nito 64-ka nito 10lv. PODARIAVAM ti ia :)Taka ili inache TI mi flash-na BIOS-a za koeto mnogo blagodaria. A drugata ....shte vidim:)

EDIT:

Hdd-to e Maxtor model 2B020H1 P/N 085782 Rev. A00 2B0H1110252 S/N B15AA68E Mf Date: 13JUN2001

I da TED problema e v elektronicata :( inache shpindela e perfekten

azsum said:
Imam edin 40Gb-tov s izgorqla elektronika Western Digital WD400.

Nqkoi da znae kude remontirat HDD-ta ili da prodavat elektronika za tqx ?

Za elektronica.....nesym siguren no mislia , che v TurboMip moje i da ti pomognat.Uj gi opraviat ama....Nai-dobre se obadi i gi pitai. USPEH :)

Kakvo stava be hora??? Nikoi li niama takova HDD ??? :cry

batko32 az imam edna 30ka maxtor slim

koqto syshto kato tvoqta edin den prosto sprq

pokaza mi edin mnogo osoben sin ekran i sled restarta mi kaza hdd error :>

neznam kakvo tochno i e ako te interisuva poveche PM

|`oTuH said:
batko32 az imam edna 30ka maxtor slim

koqto syshto kato tvoqta edin den prosto sprq

pokaza mi edin mnogo osoben sin ekran i sled restarta mi kaza hdd error :>

neznam kakvo tochno i e ako te interisuva poveche PM

Da. Interesuva me.Niama da se razsyrdia ako mi kajesh i eventualna cena na koiato bi go prodal. :)

neznam kakva cena da ti kaja zashtoto primerno ako ne ti svyrshi rabota shte se chvustvam kofti che sym ti vzel parite :/

ako iskash moga da ti go dam i ako si opravish togava da govorim neshto ?

az dokolkoto razbrah na men shtqlo da mi struva gore dolu kolkoto polovin nov hdd da mi go napravqt

ako iskash moje i razmqna za nqkakva ram

ili zashtoto ne znam s kakvo se zanimavash moje upgrade na VC

pishi pm da se razberem

I moja beshe 20 GB MAXTOR i izkara edna godina ,ama kato se skapa se jadosah i go metnah v edin kosh ,inache bih ti go dal bez pari - ne se zanimavai s teja bokluzi i da go opravish ,shte ti iskara mnogo malko vreme i pak shte trjabva da go opravjash ........teja sa golemi bokluzi

4 MOTION said:
I moja beshe 20 GB MAXTOR i izkara edna  godina ,ama kato se skapa se jadosah i go metnah v edin kosh ,inache bih ti go dal bez pari - ne se zanimavai s teja bokluzi i da go opravish ,shte ti iskara mnogo malko vreme i pak shte trjabva da go opravjash ........teja sa golemi bokluzi

Prav si :( Edva li shte izkara mnogo.Celta mi e pone da si svalia informaciata.Zatova pravia tezi idiotski napyni :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...