Jump to content
BulForum.com

Купувам: Женски Телефон До 250лв.

Recommended Posts

Въпросът е ясен: интересуват ме женски модели, които да са пълен пакет: кутия, зарядно, слушалки (ако има), СД със софтуер... Остатъчна гаранция е предимство! Очаквам предложения в Темата или на ПМ.

Продавам Samsung Z500v. зарядно,кутия.слушалки,мини говирител,каишка за ръката,зарядно за кола.

калъфче.

цена 250 лв.

Мога да ти предложа SAMSUNG D600 пълен пакет.Кутия, TV кабел, USB кабел, диск, зарядно и слушалки също така е в гаранция до 8 август -200 лв.

Ако те интересува - 0896 682 317 Ангел

Продавам Samsung Z500v. зарядно,кутия.слушалки,мини говирител,каишка за ръката,зарядно за кола.

калъфче.

цена 250 лв.

Доста висока цена...

Въпросът е ясен: интересуват ме женски модели, които да са пълен пакет: кутия, зарядно, слушалки (ако има), СД със софтуер... Остатъчна гаранция е предимство! Очаквам предложения в Темата или на ПМ.

NOKIA 6111 трябва да има и гаранция но ще мога да ти кажа най-рано в неделя до кога е /тогава се прибирам в Пловдив/ много запазен, пълен комплект. 200лв.

Ako ti se davat malko pove4e ot 250lv. ti predlagam nokia 6280 4eren panel kato nova ot magazina. nqma nito 1 draskotina. Ekstri: 2mpx kamera, mp3, slot za karta do 1gb, golqm ekran, bluetooth, infrared, radio i mn. drugi.

Telefona e o6te 6 meseca garanciq. S kutiq, knijki drugi.

Moje da se razberem v komplekta za kartata s pamet 64mb ili 1gb, sa6to taka i za data kabel, hf i drugi aksesoari.

Pri interes => pm

Готов съм да дам и малко над 250 лева за нокиата специално! Писах му и на лично, но той не отговаря...

Е човек още ли не си си намерил . Ако искаш моета оферта още е валидна , но на по ниска цена вече ;)

• 7 months later...

Имам NOKIA 6111 със aбсолютно всичко CD, USB кабел, 2 слушалки.Ползван е около 6 месеца.Верно няма slot за карта ама е перфектния женски телефон. 150 лв

Nokia 5300 пълен пакет както е купена със слушалки кутиики и всички останали работи има остатъчна гаранция над 1г. и 6 месеца има си Блуутутче,инфраредче,карта с памет 512(видях че е важно за теб да ги има тези работи) телефона е перфектен без драскотина слайдер дизайна му е женски телефон :P цена:190лв. ако те интерсува пиши

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...