tedy Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Телефонът е с Li-Ion батерия на около 2г., и има някакъв проблем с него. Все едно е от батерията - уж има 3 черти заряд, а само да звънне и се изключва. Наскоро взе и по-зле да става в това отношение - и с 4 черти да е, изведнъж като че ли свършва и се изключва. Според мен е от батерията, може би си е отишла заради кофтито зарядно, но не мога да бъда сигурен. За 20 лв който иска може да му вдъхне живот, ако смята че е поправимо (да е от батерията) или не знам и аз. Зарядно има, но както споменах нещо не е наред или не е хубаво, и прекъсва кабела някъде, та който го иска я за трансформатор, я за диоди нещо.. . Понеже не ми се занимава, направо взех на бащата една нова нокиа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Sorry за офтопика, но тъй като съм сменил доста апарати имам някакви наблюдения върху въпросния проблем. Ако не е нещо от друго разбира се, това с показанията за заряд и изключването много често се дължи именно на батерия, която вече е за смяна....тъй като черпенето от нея не е равномерно, а в зависимост от условията в даден момент може да е минимално, а в следващия да е доста повече - именно в този момент апаратът изключва. След това ако се включи отново пак си дава показания за заредена батерия и дори може да изкара много време преди отново да изключи в подобен момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Ако ти се занимава , в Кузмов продават елементи (литиево-йонни), така вдъхнах живот на една 3310, слагат се на местото на старите в батерията и става 1180 милиамперчаса батерията и кара по една седмица! иначе нова батерия- не знаеш на какво менте ще попаднеш. А и елементите струват към 5-6 лева доколкото си спомням. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Благодаря и на двамата, но както казах, не ми се занимава, знам, че е твърде вероятно да се вдъхне живот, и вероятно е от батерията, но вместо да рискувам да купувам батерии или елементи, за 100 лв му взех един, който хем е по-лек, с МП3, пък и нов, по-добре така. Предполагам ако е от това, и има сериозен купувач, който ще я оправи и ще я ползва или продаде, негова е, цената подлежи на лек коментар за сериозни Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 нова цена: 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ*Sammy Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 za 10 kinta o6te utre ti q zimam samo kaji dali si navit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 16, 2007 Author Share Posted June 16, 2007 Нова цена: 10 лв. За тази цена направо го подарявам, особено ако проблема наистина е в батерията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 20, 2007 Author Share Posted June 20, 2007 Продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.