firmajiq Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Понеже си смених доставчика, трябва да върна модема. Оказа де, че нямам СД-то с драйвери (и не знам зали изобщо някога го е имало, но това е друг проблем). А без СД-то не ми приемат модема. Не питах в такъв случай какво се прави, но не е изключено да ме накарат да платя целия модем заради едно СД. Та ако някой има такова СД, готов съм да платя 5 лв. за оригиналното, пък той да си го презапише, за да си го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 когато ти дават модема за ползване т.е. не го купуваш, кутията с кабелите и диска не си ли ги вземат с тях или ги оставят при абоната? щото наскоро ми се наложи да слагам usb драйвери за модема (pc-то нямаше lan карта) след преинсталация и собственика нещо не можа да си намери кутията и няма спомени да са я оставили Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 2, 2007 Author Share Posted June 2, 2007 Кутията е тук, както и всичко останало, без СД-то. Нямам спомен да съм го давал на някого, така че може и без СД да са ми го доставили, беше много отдавна и не помня. Имам вече едно обаждане, ако случайно се провали, ще пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 За 4200 стават имам такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 За 4200 стават имам такъв Май няма да мине пред ония, защото на диска за 5100 си пише 5100. @firmajiq, имаш го даже и без 5 лв. - виж си кутията със съобщенията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 2, 2007 Author Share Posted June 2, 2007 Май няма да мине пред ония, защото на диска за 5100 си пише 5100. @firmajiq, имаш го даже и без 5 лв. - виж си кутията със съобщенията. Благодаря на Midex, дискът вече е при мен , сега да видим дали в Евроком ще го признаят Моля за затваряне на темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.