Jump to content
BulForum.com

Продавам Golf 2-ка

Recommended Posts

Продавам Голф двойка. Произведен 1990г. 1.8 моно инжекция; лети джанти; нови гуми; музика Kenwood; cd/mp3 player; напълно обслужен; ~6/100km разход; 5 степенна скоростна кутия; тъмни стъкла; ефектни халогенки, нови брони от Германия.

Снимки:

384677_t.jpg

384681_t.jpg

384682_t.jpg

Цената е 3500лева. Може и лек коментар.

За връзка- във форума или на мейл [email protected]

kolega teq 6 na sto kak gi gori po nanadolni6te li?

непознавам пича,нито съм карал колата, но имам голфче, карай на 5та с 80 и гледай дали няма да е 6 на сто..даже пада и под 5 лятото..

за градско 7-8 си ги гълта..

Цената е прекалено висока. За 3500 има Голф 3-ки Поло-та, с 3-4 години по нови и с далеч по хубав външен вид.

Възможен е лек коментар ! !

Колата е перфектна, гаранция ти давам ! Къде ще намериш Голф 3-ка или Поло за около 3500лв. !? Пък и ти ако гледаш колите САМО по външен стил ..... !

Виж сега, не казвам че екстериора на колата не трябва да се гледа. Както всички знаят от голямо значение е това което "се крие" под капака ! ;)

Възможен е лек коментар ! !

Колата е перфектна, гаранция ти давам ! Къде ще намериш Голф 3-ка или Поло за около 3500лв. !? Пък и ти ако гледаш колите САМО по външен стил ..... !

Виж сега, не казвам че екстериора на колата не трябва да се гледа. Както всички знаят от голямо значение е това което "се крие" под капака ! ;)

Кажи ни какво се "крие под капака" на тоя "звяр" де,за тая цена трябва да е много бърз ли,много як ли ?

Реално погледнато ! Колата струва 2900лв. без новите гуми, леките джанти и mp3 player!

В колата има: mp3 player + Тонколони - 200лв.

нови гуми + леки джанти - 400лв.

Ако на всички цената им се струва висока сваляме mp3 player + Тонколони, нови гуми + леки джанти и ... цената е описана отгоре - 2900лв.

Реално погледнато ! Колата струва 2900лв. без новите гуми, леките джанти и mp3 player!

Ако на всички цената им се струва висока сваляме mp3 player + Тонколони, нови гуми + леки джанти и ... цената е описана отгоре - 2900лв.

А какви са тези леки джанти?! :blink:

Още по-реално погледнато това е кола на 17 години а модела на над 20.

Цена над 1500 лева е абсурдна

Реално погледнато ! Колата струва 2900лв. без новите гуми, леTите джанти и mp3 player!

нови гуми + леTи джанти - 400лв.

Ако на всички цената им се струва висока сваляме mp3 player + Тонколони, нови гуми + леTи джанти и ... цената е описана отгоре - 2900лв.

Още по-реално погледнато това е кола на 17 години а модела на над 20.

Цена над 1500 лева е абсурдна

Кой ще ти продаде Голф 2-ка под 1500лв. !? Те и в салоните ги продават по-скъпо!

един приятел имаше такава инжекцион,1.8 или 1.9 не помня 160 коня :punk

Osven ako ne e bila GTI nz za 16o konq...(pak i 1.6,tova 6te e bilo 4udoto na 20-ti vek) :rolleyes:

Колега ще ме зв. за офф-а ,

аз си продадох kadett-a комби ПЕРФЕКТЕН 91г. с чисто ново АГУ среден разход 7.5-8/100 GAS, на 185 000 реални км. за 2100 и да ти кажа честно не много лесно (бързо стана но с късмет инче щеше да е при мен), тъй че просто един съвет - свали си цената...поне с 300-400лв (от тези 2900) инче ще си го караш още дълги години и с летните и с зимните джанти :D ...

Некоректно е също да споменваш 6/100 , 6/100 ОК , градско или извън, реални км. също няма, което прави много лошо впечатление, успех с продажбата ;)

И от мене малко офф топик

Според мене и според цените на пазара за коли не 300-400 а 1000 лева трябва да се свалят от цената на този голф гледам в махалата се продава един за 2600 перфектен зелен металик е сащиат двигател който е мисля 90 коня с 15" BBS-ки а не като твоите оригинални от Турция та така стоят нещата брат дано имаш късмет да слезе някой от Смолян есента с парите от картофите и да го вземе на тази цена от 3500 лв. :blink:

Добре де маа му стара. Като нямате интерес за какво пишете?! Обявил е човека цена- на който не му харесва, да си ходи с рейса. Целия форум се изреди да го храни, че на Пешо калибрата била по евтина. 'Ми на вас какво ви пука каква цена е обявил ? Процент ли чакате ? Или от доброжелателност ?

Добре де маа му стара. Като нямате интерес за какво пишете?! Обявил е човека цена- на който не му харесва, да си ходи с рейса. Целия форум се изреди да го храни, че на Пешо калибрата била по евтина. 'Ми на вас какво ви пука каква цена е обявил ? Процент ли чакате ? Или от доброжелателност ?

Виж сега, това е форум и е добре единици хора да не вземат другите за такива, кавито са те.

Как ще ти прозвучи следната обява:

Продавам трабант комби, но той не е мой а на хурката на баба ми, която няма достъп до този форум. Такъв трабант комби няма да намерите никъде на такава цена, защото това е супер автомобила на всички времена и цял свят с него се сравнява. Цената е 50 000 евро и подлежи на коментар в тесни граници. За повече инфо: тук или на телефон: 0888 88 88 88.

И моля не спамете в темата. Да пишат само наивниците, прецакването им е гарантирано!

Обявата отговаря на правилата, нали?

Това, че някой се мъчи да предлага 20-годишна бракма за такава цена ме възмущава. По тази причина писах в темата.

Лека вечер на всички

Ако махнеш циганските халогенки и 2000 лева от цената(музиката и джантите също можеш да си ги задържиш) 100% ще имаш огромен интерес. Погледни си календара - в момента сме 2007 година. За 3500 лева можеш да си вземеш поне 10 различни марки и модели коли които са поне с 4-5 години по-нови и не са чак толкова морално остарели. Намери си някой смолянски или пернишки форум, там може да намериш някой мераклия за такива пари.

Виж сега, това е форум и е добре единици хора да не вземат другите за такива, кавито са те.

Как ще ти прозвучи следната обява:

Обявата отговаря на правилата, нали?

Това, че някой се мъчи да предлага 20-годишна бракма за такава цена ме възмущава. По тази причина писах в темата.

Лека вечер на всички

Колега, веднага да ти потвърдя - преди няколко седмици купих от АВТО КЪЩА:

Алфа 155, 2литра, 104 киловата (145к.с.), с ел-стъкла, ел-огледала, КЛИМАтроник, 15-ки лети, 94-та година

ЗА 2400лв

Работата е, че шофьорите тука влагаме пари в колите си и после искаме колата да я продадем на цена - основната + вложеното за да не сме на загуба - такива сме си българчета. Много от в-моментните продавачи не са наясно че коли над 12-13-14 години се продават за по 5-600 евро

Конкретно за алфата ми - В ДОБРО състояние е - имам и документа за покупко-продажба в Италия за 500евро..

И за не му развааляме повече обявата на колегата - Голфчето е бомба, УСПЕХ с продажбата!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...