Jump to content
BulForum.com

NAEBAHA ME!

Guest Devstvena-not-any-more

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply
  weasel said:
offtopic:

samo ne razbiram, s tui men li plashish ili se pravish na blag pred tezi, koito me bannaha? :)

btw, ako nqkoi znae prichinata za moq ban, shte sym blagodaren da q spodeli s men ;)

ne te plasha...ako se vidish ot strani ot kakto ti mahnaha bana se zaqjdash s vseki...obshto vzeto...tva e moe mnenie

puk ne se pravq na blag pred nikogo...ne lija nichii gus

chochosan said:
mi to samo pruchove tuka po dobre kruchma da go narechem :))

Добра идея chocho а за Shade искам да каже че е добро момче(поне така изглежда) и не виждам да има отклонения от правия път(освен малко нагоре де ;) )ама чак сам да почне да си говори и да се прави на "наебан" B)

НИЩО поне се посмях добре johan не го махайте ве :woot

awe maina ne 4e ne sa govorat gluposti! ne 4e na nqkoi kato mu omrazne si4ko drugo ne po4va da rasi tapotii v adres 4000 ( v tva 4islo i az de ) ama 6to trqq da se maha neka malko tapotii da ima... I SAM TVARDO ZA "KRACHMA" ili po-dobre "STRIP-TEASE BAR" 6tot verno saotno6enieto M kam F e to4no kato v takav :tongue :tongue :tongue

Ami eto vnasqme malko humor. 6e zema da i zvanna na Naebanata (nqma da razkrivam samoli4nostta i s cel da ne i pada dostoinstvoto :D B) ) da pokomentira malko vav temata :) :lol: :punk .

ZGAN said:
ne lija nichii gus

a trqbva ;)

ne spichai, de, s nikoi ne sym se zaql seriozno oshte..

ako warez.ru-team (veno{dirigent}, veli{sofliorka}, dreamer{pyrva cigulka}, ti i ostanalite vasali{orkestroto}) smqtat, che mqstoto na kreteni, chiito brytveji ne struvat(kato men){publikata pod mnogo obsht znamenatel}, nqmam nishto protiv da si me bannete otnovo.. i bez tova mi e prez "vyzproizvoditelnata sistema" kakvo mislite za men ;)

CeBu said:
Nali uj vsi4ko beshe anonimno.... wednaga naroda(adminite) se raztyrsi  na koi bilo tva IP na koi ne bilo kolko se povtarqlo...BRAVO v syshtiq duh....Bazik ili ne ne mislq 4e ideqta e sled kato se postne neshto wednaga da po4ne da se sverqvat IP-ta ama.... tva e (kvo li mrynkam se edno na nqkoi mu puka w toq forum )

PS: Ne sum s istinskiq si nick shtoto sam ot laptopa na bashta si...da ne mrynkat adminite

I :wub: YOU

Извинявай, но има хора, които биха отговорили и сериозно на една такава тема. Ей на... аз си викам някой е постнал вече нещо сериозно - съвет чак щях давам... пък то базик! Тц. Та... хората не е нужно да вярват, че е сериозно след като не е... пък ти си се оплаквай за неконкретни проблеми след като нямаш какво да правиш.

weasel said:
a trqbva ;)

ne spichai, de, s nikoi ne sym se zaql seriozno oshte..

ako warez.ru-team (veno{dirigent}, veli{sofliorka}, dreamer{pyrva cigulka}, ti i ostanalite vasali{orkestroto}) smqtat, che mqstoto na kreteni, chiito brytveji ne struvat(kato men){publikata pod mnogo obsht znamenatel}, nqmam nishto protiv da si me bannete otnovo.. i bez tova mi e prez "vyzproizvoditelnata sistema" kakvo mislite za men ;)

Хаха, и след това ако кажеш, че пак не знаеш за какво си баннат ще ти е за сефте ;)

Dreamer said:
Хаха, и след това ако кажеш, че пак не знаеш за какво си баннат ще ти е за сефте ;)

dreamer, tova mi e ideqta, pone da znam sledvashtiq pyt che ima za kakvo :)

pishi edno pm na adminite i shte te bannat...ako bqh az shteshe da si bannat za postoqno ot kakto nqmash ban palnish foruma s gluposti i s absolutno glupavi postove

Начи има един от моя клас и неска седи до прозореца, гледа хората от класа и излиза със фразата: "Всички са по-тъпи от мен.". Е тоя ме разцепи :woot .

Ми не, просто има едно такова негативно отношение към всички (ника му е 'великият'). За него правило е 'no fun at all'. Не че не цъка на комп, ама дори и в игрите се мисли за най-добрия. Абе нещо такова. No more comment :pirate

:( Pichove temata e mnogo seriozna,vmesto da se podigravate na momicheto(dori da e nqkoi anonimen tapanar m)trqbva napravo da kajete che momicheto razsajdava greshno i da ne se zanimava s batkovci kato e na 13 godinki.Utre drugi den tva moje da sa nashite deca,kato si pomislq kosite mi natrahvat :sayjin "Ebanata"Eto savet ot men,ne kazvai nishto na vashte zashtoto shte te napravqt na puh i prah,no spri da se sershtash s tova momche,po dobre sega karai na rachna kato stanesh na 18 obadi mi se :) shte vidish kakvo se kazva 100 % B)

Guest Ebanata

Blagodarq za syveta, matrix85. Ve4e priex fakta, no 6e go pazq v taina ot na6te 6tot kakto kaza moje da me napravqt na pux i prax ( :lol: )(pyk tati kato prave6e taka na mama :cry ). Naistina temata e mn seriozna - ne mi se podogravaite. Vsi4ko e mn seriozno.

(btw, matrix85 ne zabravqi, 4e vse pak tva e Inet i vi4ko e predimno fun [pone za men] :P ;) B) )

Ае стига сте писали в тая тема, че ми омръзна да проверявам какви тъпотии сте ръсили. Пък и ми се изчерпа творческото мислене (за 15 години толкова :P ).

Emi to v kraina smetka eba4a i naebanata. :) Verno e mnogo smqh ima6e samo kato go vidqh bez da 4eta komentari ama vednaga se ose6ta 4e e maitap.Amaaaaa da be6e zamisleno malko po taka i da ne be6e tuka deto naistina ima nqkolko seriozni temi .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...