Jump to content
BulForum.com

Превод и легализация


snejko

Recommended Posts

Трябва ми фирма, която да ми преведе и легализира изследване за кръвна група. Някой ако знае къде и колко струва да казва, че малко ми е спешно.

Link to comment
Share on other sites

За цени не мога да ти кажа, но фирмата се намира срещу съда, до ТЕК Електроник. Чувал съм само хубави отзиви за тях. На PM ти изпращам телефона им :)

Link to comment
Share on other sites

В София ползвам често и цените вървят от 12-14лв на страница, като броят и символите. Въпроса е дали искаш и легализация от Външно министерство. По принцип се водим в Женевска конвенция и вече не се нуждаем от печат на министерството, но често адвокати ме съветват да се презастраховам и да искам да се легализира, защото самата фирма преводач може да не е регистрирана във Външно. За адреси в Пловдив се сещам, че имаше някъде около турското консулство.

Link to comment
Share on other sites

ми в дом Левски/ намира се срешу площад Съединение/ има много преводачи...аз си превеждах доста работи при Вулева...там пише на една табела Легализиран преводач Вулева...превеждала ми е освен документи и работи с таблици и прочие и би трябвало да не е проблем, струва по 7лв. на страница а всяко следващо копие по 1 ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...