Jump to content
BulForum.com

Интересен проблем с PC-то


Recommended Posts

Заспива напълно - екрана става като картинка и не ебава клавиатура-мишка. Случи ми се 2 пъти докато си нагласях TV-out-а на видеото. Възможно ли е да е от него. Ако не според вас какво е - хард, рам, процесор? Не вади никакви сини екрани, просто зацикля. Не е нещо често, случи ми се обаче 2 пъти преди малко с пуснат TV-out.

Link to comment
Share on other sites

на мен ми направи този номер веднъж / G-force 2 / , но бях объркал настройките на TV-out - бях му дал телевизора да е основен екран , а монитора втори и пак така забиваше

Link to comment
Share on other sites

Може би е нещо от видеокартата, щото преди да направи проблема в менюто на видеокартата липсваше tab-а за tv-out и трябваше да го пускам наново.

Link to comment
Share on other sites

Аз имам същия проблем(без да барам обаче TV-Out).Обикновено по същия начин ми заспива PC-то,когато пускам някое .exe (например command prompt).Много,много гадно наистина...И аз мисля,че е от видео картата ама айде някой да каже как се оправя тая гадорийка :(

Link to comment
Share on other sites

Следя си температурите и вентилатора с Asus Probe, няма проблеми с прегряване. Сега направих лек downgrade на drivers и проблема май изчезна. Естествено не мога да съм на 100 процента сигурен, защото не знам дали е от drivers.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...