Jump to content
BulForum.com

Търся да наема апартамент!

Recommended Posts

Търся да наема самостоятелен апартамент до 250 лева от собственик. Искам да е пообзаведен и да е в район Широк Център. Ако някой чуе или разполага с нещо подобно да ми пише на ЛС.

Здравей 250 лева за 1 месец ли ?? ако е така не ми се вярва да намериш честно да ти кажа.Ако ти трябва апартамент пиши ми ЛС 40 лв на вечер.2 спални хол,кухня баня и тоалетна отделно.Напълно обзаведен.

Na teb neshto ne ti raboti mai glawata...

40 lw na wecher?! Kakwo da go prawq toq apartament? Za kuponi neshto...? 1200 lw na mesec li stawa?Hmm.... izgodno predlojenie. Shte go obmislq. Moje da se polzwa jakuzito nali? Nadqwam se plazmeniq televizor i ostanalata tehnika sa w otlichno systoqnie...? Kosqt li trewata w hola redowno?

Hajde molq malko po-seriozno.

Хах определено имаш чустхо за хумор се пак виж за какъв апартамент става на въпрос и естествено че ако се наеме за по дълго време цената няма да е 40лв за вечер.Поразгледай се малко из сайтовете и ще разбереш за какво става на въпрос. www.legal49.com www.mamche.com Незнам дали това тък е позволено но ти го давам като ориентир да не си помислиш че сам някаф "брадвар"

сори за офа, обаче това, което търсиш на настоящия етап е трудно да стане. Най-малко още 50-100 лева са нужни. Двустаен необзаведен се движи около 250-300 лева в района който гледаш.

Е добре де аз и 300 ще изкарам ако си струва, но да си говорим за 40 лева на вечер е несериозно... На мене не ми трябва място за ебане, а за живеене.

Не е напълно невъзможно да се намери. Мой приятел живее до Паисито и наема му е под 200лв. Определено апартамента не е спретнат, но за парите си струва на 100%. Моя съвет е да не търсиш по фирми, защото те дерат кожи.

Е добре де аз и 300 ще изкарам ако си струва, но да си говорим за 40 лева на вечер е несериозно... На мене не ми трябва място за ебане, а за живеене.

Виж сега първо апартамента е 82 квадрата.Второ апартамента напълно е обзаведен.Ако наемеш апартамент от фирма е напълно безмислено защото вирмата зима 50% от целия наем или ако е продажба 60% прави сметка.Ако отидеш в някой не толкова луксозен хотел леглото е 12 лева минимум.Да не говорим за големите хотели в Пловдив.Давам ти само информация апак и примерно нашият апартамент за 1 месец го даваме за 600лв.Поразгледай обявите които ти дадох и виж за какво става въпрос.

А и това че се дава за ебане въобще не е така.Ние живеем в апартамента и не го даваме за една вечер защото няма смисъл да се изнасяме.Не съм опънал отпред червените фенери.Апартамента се дава на хора в командировки и тем подобни.Дано си намериш апартамент на тази цена която търсиш.Просто нашият е доста по голям.

Аз имам апартамент в чисто нова кооперация.Само,че е в Кичук Париж.Апартамента е в момента на шпакловка и замазка,но ако има сериозен наемател ще го стегна за максимум 1 месец.Подчертавам още един път,че апартамента е чисто нов.Смятам да го дам полуобзаведен.Става въпрос за куненски мебели,баня готова и гардероб в коридора.Разбира се всички настилки-готови.Апартамента е с ПВЦ-дограма и външна изолация.Квадратура-86 кв.м,цена 350 лева/месец.Ако иамаш интерес ЛС.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...