Jump to content
BulForum.com

Да си поговорим за цигари


hosta

Recommended Posts

Еми да си имаме темичка за обсъждане на видовете.Не само цигари ,пури ,кибрити и т.н.Може да споделим и с какво обичате да си ги придружавате.Да почна аз...малко странно ,но...аз сега не пуша.Не пуша след като започнах да спортувам ,а като ми се допуши пак( наскоро ) не си намерих любимите цигари CAMEL!?Търсих известно време и ми писна.Иначе като пушех предпочитах запалките на BIG или кибрит.

Link to comment
Share on other sites

По принцип съм опитал всякакви модели и марки но любимите ми са Parlament Silver. Най-брутално зарибяващи са защото не са чак толкова дразнещи като Viceroy например :)

 

Също така.. преди си свивах тютюн във любимите OCB-та но в последно време избягвам тютюна принципно :)

 

Кибрит - определено да.. всеки обича миризмата на изгоряла клечка.. иначе съм консервативен тип - кибритче Zebra. Определено не съм почитател на поп-фолк кибритчета :) Не харесвам Zippo тъй като няколко пъти се подпалих с бензина :D

Link to comment
Share on other sites

Малко глупаво от моя страна (може би), но няма нищо по-хубаво от една цигара с кафето рано сутрин :rolleyes: .Иначе аз пуша Victory Silver от както се помна.Най-добрите цигари за мен лично са Davidoff Light (даже незнам дали така се пишат :blink: ).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...