DON_CHEFO Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Така значи продавам си колата поради простата причина, че отново ще ходя на бригада и ми трябват пари. Колата е жълто Пунто 1998-ма година. 1200 кубика - бензин. Пълна инжекция. Ключа, с който се пали си има чип. Колата е технически обслужена. Сменени са: масло, филтри(горивен, маслен, въздушен), ролка, ремък. Съединителя е перфектен(това ест. може да бъде проверено). Екстри: - климатик - ARB - Eл. стъкла - лети алуминиеви джанти 14" - нови гуми 4 - броя - халогени - CD ПАНАСОНИК 4x35 + две елипси LG - чупещ волан - хидравлика - централно заключване Колата е регистрирана в КАТ има гражднаска отговорност, преглед мина скоро. ЦЕНА: 5500 лева. Или договаряне на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Ako slojish i nqkvi snim4ici sha e po dobre da vidim za kakvo stava vupros Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 21, 2007 Author Share Posted March 21, 2007 Ako slojish i nqkvi snim4ici sha e po dobre da vidim za kakvo stava vupros Нямам нито. тел с камера нито цифров фотоапарт . Ще потърся за апарат и ако намера ще сложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Компресията колко е? PS: Аватара кърти миФки Оффтопик: Я ми го прати на пощата или ми кажи къде да го намеря и евентуално такъв, но не с Алфа, а с Пежо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 21, 2007 Author Share Posted March 21, 2007 Компресията колко е? PS: Аватара кърти миФки Оффтопик: Я ми го прати на пощата или ми кажи къде да го намеря и евентуално такъв, но не с Алфа, а с Пежо Не знам колко е компресията в момента, но пали добре и дърпа както на 1-ва така и на 5-та. Това също може да бъде проверено. ПС: За аватара мога да пратя гиф-а няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Разход на гориво - градско/извънградско? И снимки верно сложи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 PS: Аватара кърти миФки Оффтопик: Я ми го прати на пощата или ми кажи къде да го намеря и евентуално такъв, но не с Алфа, а с Пежо Не знам дали ще ти хареса, направих го набързо. После ще направя и за Рене . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Не знам дали ще ти хареса, направих го набързо. После ще направя и за Рене . Ехх мечти Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Разход на гориво - градско/извънградско?И снимки верно сложи... 8 градско, 6 на вън Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 29, 2008 Author Share Posted June 29, 2008 5000 лева като миналата седмица сменихме задните накладки, CD-то е вече Сони, има чип, оправих някой козметични забележки..... Искам да я продам за да си купя Стило Може и договаряне но на място. Разхода е малко по-малък в момента. Зажравих да кажа че е обслужена и масълцето в колата е на 800 км само като струва 30 кинта литърчето Ако се продаде в следващите 48 часа ще я дам за 4800....... На зор съм защото не знам колко време ще седи проклетото Стило :(:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Това не е ли Пунто-Спортинг не видях да си го писал някъде П.П. а за кьоравите - има го в заглавието Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 29, 2008 Author Share Posted June 29, 2008 Това не е ли Пунто-Спортингне видях да си го писал някъде П.П. а за кьоравите - има го в заглавието Не те разбрах, но Спортинг е да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 има климатик и кво ли не а няма часовник А! Нов потребител, а си няма още 20%...какъв пропуск... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 30, 2008 Author Share Posted June 30, 2008 има климатик и кво ли не а няма часовник А! Нов потребител, а си няма още 20%...какъв пропуск... Има ама е горе в центъра и се появава като има контакт. Другия път прочети това и онова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.