Jump to content
BulForum.com

Продавам Dual Sim адаптор

Recommended Posts

Ами това е. Продавам споменатия адаптор, тъй като не мога да си затворя капака на N70 с него. Работи си без проблеми. Смяната става от менюто на апарата и е много удобно. Също така може да се настрой през определено време да сменя картите автоматично. Чиповете не се режат, а картите се слагат както са си. Събира се идеално в 6600 например, а и в други телефони, но за съжаление в Н70 не ще... Получих го днес и платих 25лв. с доставката. Продавам го за 20лв. :)

Вие сте.

Въпросът ми е дали става на всички марки телефони или само на Нокиа, защото преди време четох доста за тези адаптерчета и май само за Нокиа ставаха. Ако става на Моторола бих го взел.

Ако не става успех в продажбата ;)

Доколкото знам става за всички. Ако искаш се виждаме и тестваме. Ако става ще го вземеш, ако не здраве да е :D Пиши ми ЛС, за да се разберем :)

И мен ме интересува, по-специално за Nokia 6230 и 6310i.

Записвам се под номер 2. Ако има някакъв линк, дай да видим как изглежда.

Уточнение: Става практически на всички съвременни модели и марки (не знам за най-старите модели отпреди 5-6 години). Единственият проблем е ако апаратът е от най-малките (напр. А100 на Панасоник) - просто не се побира там. Иначе е доста удобно - бях взел такова, но го върнах след като не се побра в телефона на жена ми...

И мен ме интересува, по-специално за Nokia 6230 и 6310i.

Записвам се под номер 2. Ако има някакъв линк, дай да видим как изглежда.

На 6230 пасва перфектно пробвал съм го а на 6310й няма да стане щото няма капак а батерията е дирекно капак. Практически става за всички модели но дали ще ги побере под капака е друга работа.

Приема ли обаждания от двете карти едновременно? Ако е така и мен ме интересува, а ако не стигне до мен поне кажи от къде да си купя такъв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...