Lucky Luciano Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Ами това е. Продавам споменатия адаптор, тъй като не мога да си затворя капака на N70 с него. Работи си без проблеми. Смяната става от менюто на апарата и е много удобно. Също така може да се настрой през определено време да сменя картите автоматично. Чиповете не се режат, а картите се слагат както са си. Събира се идеално в 6600 например, а и в други телефони, но за съжаление в Н70 не ще... Получих го днес и платих 25лв. с доставката. Продавам го за 20лв. Вие сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Въпросът ми е дали става на всички марки телефони или само на Нокиа, защото преди време четох доста за тези адаптерчета и май само за Нокиа ставаха. Ако става на Моторола бих го взел. Ако не става успех в продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 Доколкото знам става за всички. Ако искаш се виждаме и тестваме. Ако става ще го вземеш, ако не здраве да е Пиши ми ЛС, за да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 И мен ме интересува, по-специално за Nokia 6230 и 6310i. Записвам се под номер 2. Ако има някакъв линк, дай да видим как изглежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Уточнение: Става практически на всички съвременни модели и марки (не знам за най-старите модели отпреди 5-6 години). Единственият проблем е ако апаратът е от най-малките (напр. А100 на Панасоник) - просто не се побира там. Иначе е доста удобно - бях взел такова, но го върнах след като не се побра в телефона на жена ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 И мен ме интересува, по-специално за Nokia 6230 и 6310i.Записвам се под номер 2. Ако има някакъв линк, дай да видим как изглежда. На 6230 пасва перфектно пробвал съм го а на 6310й няма да стане щото няма капак а батерията е дирекно капак. Практически става за всички модели но дали ще ги побере под капака е друга работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Приема ли обаждания от двете карти едновременно? Ако е така и мен ме интересува, а ако не стигне до мен поне кажи от къде да си купя такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 1, 2007 Author Share Posted March 1, 2007 Не, не приема обаждания от двете карти. Ако можеше нямаше да струва 20, а поне 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.