Jump to content
BulForum.com

Купувам GSM(перфектно състояние)

Recommended Posts

Купувам GSM в перфектно състояние,може и НОВ.

За предпочитане с остатъчна гаранция,но може и внесен отвън..По принцип съм на Глобул така,че трябва да работи поне с този оператор.

Задължително Bluetooth и добра батерия.С предимство БГ меню.

Моля за конкретни оферти с цена.На предлпжения "колко даваш за този"- няма да отговарям.

В сряда съм в Пловдив и ще си го взема лично.

От мен е това ;)

Вие сте на Ход :P

Az moga da ti predloja Sony Ericsson K750i na 4 mesetza s kytiq stereo handsfree usb kabel i originalnata 64mb karta.... abe vsi4ko kakto sam go kypil ima si i bg ezik.... tzenata koqto my tarsq e 300lv. Za oshte 60lv moga da ti go dam s 1bg memory stick pro duo originalna na Sony koqto stryva 110lv.... ako reshish neshto pishi na p.m. i mojem da se vidim da go testvash i da se ybedish 4e telefona e perfekten i snima mnogo dobre.

Samsung D600 , отличен с нова батерия и нов оригинален панел(89лв.).Внесен от вън , но разкодиран и ще работи на ГлоБул.

Цена - 260лв.

Ако те устройва , пиши на лично или 0877103666

Що не си купиш Nokia 1600 :) Аз по-перфектен телефон не съм виждал - здрав е, държи много дълго, май най-дълго без зареждане. Когато беше нов караше в standby минимум 12 дни. Вярно няма екстри, но все пак това е телефон, а не тамагочи и последно го видях, че струва 125 лв.

Всичко останало са простотии, които не могат да изкарат и 2 дни без зареждане!

Мерси за предложенията,но с предимство са тези с остатъчна Гаранция.

Zingam,

може и да си прав,но телефона се използва и когато се шофира.За това държа на Bluetooth.

• 2 weeks later...

Че ми трябва- трябва ми,но това не означава,че не мога да сравня цените с други Форуми и да си направя сметка.

Отделно всеки сравнява цените с определни вериги като Германос,Техномаркет,2be и т.н. и на тяхна база си определя неговата цена.

Поне тук в Пазарджик има еднакви телефони поне с 20лв разлика в по-малки и не чак толкова известни магазини(не говоря за промоциите с договори и т.н.).

Моля да не се предлагат оферти с телефони внесен от някъде си, използвани незнам колко си месеца на цена 90% от тази на НОВ(с 12 или 24м.Гаранция).

Приемам разумни предложения с цени отговарящи на времето на използване,състояние,окомплектовка и т.н.

Или да бъда по точен:70-80% от цената на нов ако има Гаранция и е купуван от тук и 60-70% от цената на нов внесен от някъде си(има достатъчно внесени чисто нови които се дават на 80% от цената им в БГ)

Иначе по-добре темата да се затвори и да си ходя в магазина.

Моля за затваряне на Темата!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...