djadomraz Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 1. Video Matrox Milenium G550 (fanless, AGP, true dual head, analog + dvi) - много си я обичах тази и работи перфектно, вади по-добър образ от всички ati-та i nvidiа които съм виждал и dual head-a работеше по-добре от на всички останали. за TV-out се ползва аналоговия изход с един преходник. 2. Video Gigabyte GV R92128DH (RADEON нещо-си беше - 9200 май, analog + dvi + tv out) не помня памети и т.н. купих я преди година някъде защото поддържаше 1600х1200 с DVI, докато стария ми матрокс само аналогово а DVI-то макс 1280х1024 можеше 3. D-Link DFE-530TX (100mbps) 4. Creative Sound Blaster Live (SB0100 - 5.1) - ужким хубава карта но аз както не слушам музика от машината за едното 'пиу' ми е достатъчна и вградената от новото дъно, старото имаше някакви проблеми с микрофоните и затова я бях взел - беше от хубавите преди ~3 години 5. internal pci voice modem chronos 6. internal pci voice modem connexant 7. sound card: Yamaha GX pci 8. internal pci modem US robotics (този беше хубав - и по-старите windows-и му намираха драйверите автоматично и си работеше добре) 9. ISDN modem - internal pci 10. video S3 savage4 - AGP (хич никакви спомени нямам тази антика откъде е изпаднала - при последното преместване я открих в един шкаф затрупана с разни кабели - вероятно е на поне 5 години) модемите за факс който иска да си праща от компютъра (и все още си няма принтер с вграден скенер и факс на него) може да са полезни. работят всичките но определено не мисля да ги ползвам. цени не съм мислил, който колкото даде да ги взима, стига да дойде обаче да си ги вземе защото за 5-10лв не ми се разкарва повече от 5 крачки извън входа на кооперацията, само за матрокса ми се ще поне едно 20-30лв да взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzztop Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 за 2. Video Gigabyte GV R92128DH и 4. Creative Sound Blaster Live (SB0100 - 5.1) проявявам интерес. Ако ги взема и двете каква цена им търсиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 1. Video Matrox Milenium G550 (fanless, AGP, true dual head, analog + dvi) - много си я обичах тази и работи перфектно, вади по-добър образ от всички ati-та i nvidiа които съм виждал и dual head-a работеше по-добре от на всички останали. за TV-out се ползва аналоговия изход с един преходник. 2. Video Gigabyte GV R92128DH (RADEON нещо-си беше - 9200 май, analog + dvi + tv out) не помня памети и т.н. купих я преди година някъде защото поддържаше 1600х1200 с DVI, докато стария ми матрокс само аналогово а DVI-то макс 1280х1024 можеше kaji niakakvi ceni az davam 5lv za edna ako ne te ustroiva kaji neshto koeto te ustroiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 sound card: Yamaha GX pci Какво се търси за това? Искам да го купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 sound card: Yamaha GX pci Какво се търси за това? Искам да го купя ами към 5 лв, може и 4 ама да дойдеш лично да си го вземеш за 2. Video Gigabyte GV R92128DH и 4. Creative Sound Blaster Live (SB0100 - 5.1) проявявам интерес.Ако ги взема и двете каква цена им търсиш. заедно с матрокса получих според мен добра оферта, ако не стане ще пиша (реално матрокса е скъпа карта и държи цена към $100 ако не се лъжа другите също не са за по 5лв парчето но на мен само ми пълнят чекмеджетата и се чудя какво да ги правя.. поне на някой да му свършат някаква работа) 1. Video Matrox Milenium G550 (fanless, AGP, true dual head, analog + dvi) - много си я обичах тази и работи перфектно, вади по-добър образ от всички ati-та i nvidiа които съм виждал и dual head-a работеше по-добре от на всички останали. за TV-out се ползва аналоговия изход с един преходник.2. Video Gigabyte GV R92128DH (RADEON нещо-си беше - 9200 май, analog + dvi + tv out) не помня памети и т.н. купих я преди година някъде защото поддържаше 1600х1200 с DVI, докато стария ми матрокс само аналогово а DVI-то макс 1280х1024 можеше kaji niakakvi ceni az davam 5lv za edna ako ne te ustroiva kaji neshto koeto te ustroiva е айде по-сериозно сега. 5лв и за 2те ли ? ако кажеш и че искаш да дойда да ти го донеса почва да става малко нахално Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Купува се Дай ми ГСМ на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 ne 5lv za ednata kaji kolko im tarsish de Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 za creative sound blastera nqkakva cena da kajesh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Сейвиджа ако е 16 или 32 МБ я взимам само те моля да провериш да не се окаже 8 че тогава особена файда нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 Сейвиджа ако е 16 или 32 МБ я взимам само те моля да провериш да не се окаже 8 че тогава особена файда нямам. Имаш късмет - 16мб е: поне така пише на някакво стикерче отзад: S3 Savage / 16M QC PASSED MAR 2000... серийния номер предполагам не те вълнува... Има 2 памети сложени от общо 4 възможни места, предполагам е имало подобен модел и с 32мб... za creative sound blastera nqkakva cena da kajesh? съжалявам но него го обещах комплект с още няколко от другите ne 5lv za ednata kaji kolko im tarsish de е де да знам - не съм наясно с цените към момента... колкото дадете - толкова. аз искам да си разчистя малко тез чаркалъци, че нито ми трябват нито имам какво да ги правя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atanasgg Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 имаш лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 Update: задрасканите са продадени или обещани ако някой има интерес към останалите да си каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.