Melvis Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Климатиците са в изправност. Причина за продажбата е, че стаите в които се намират повече няма да се ползват. Цена на бройка 150лв. Нови са 350лв в момента http://images13.snimka.bg/001943966-big.jpg http://images13.snimka.bg/001943990-big.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Кажи ми точен модел и с какъв компресор са. Ако може и снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melvis Posted January 11, 2007 Author Share Posted January 11, 2007 Благодаря, че ме потсети за снимките бях забравил. Моделът не знам кой е знам само, че са 9ки. Ако снимките не могат да ти дадат точна представа ще намеря кой модел са но след ден два, защото документите са в офиса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Гаранционни ли са, колко време са ползвани и за двата ще има ли по-ниска цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Също ме интересува какви са:инверторни или обикновенни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 За да няма недоразумения от типа..."ама аз питах преди тебе", още повече че се познавам лично с 2-ма от темата (те си знаят ) и искам да си запазя добрите отношения с тях, писал съм му на Melvis да ми каже къде да ги погледна и евентуално да ги взема и двата. Ако има промяна в плановете за покупката, ще пиша веднага тук, а и той вероятно също ще пише. П.П. Климатиците не са инверторни (това е старият модел ER3), но за тази цена - толкова. П.П.П. Климатиците са запазени за някой си, тъй че и аз отпадам от класацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 климатиците са закупени вече ! продаваче е много коректен. темата е за затваряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.