Jump to content
BulForum.com

Продавам Вивател Карти

Recommended Posts

Продавам 2 вида полицейски вивател карти на договор.

1.250 безплатни минути кам Вивател всеки месец, 50 към БТК, месечен абонамент 7,20 лв. Картата е на цена 20 лв.

2. 300 безплатни минути кам Вивател всеки месец, месечен абонамент 6 лв. Картата е на цена 20 лв.

При покупка на повече от 3 карти цена на един брой - 18 лв.

Телефони за връзка: 0878950993; 0878940888.

Услугата е осъществима и в някои магазини, но количествата са изчерпани. Така че който има желание има ми телефоните и мойе да ми пише ПМ. Промоция ;) Вече при закупуване на 2 карти вместо 40 лв.- 36 лв. :)

Услугата е осъществима и в някои магазини, но количествата са изчерпани. Така че който има желание има ми телефоните и мойе да ми пише ПМ. Промоция ;) Вече при закупуване на 2 карти вместо 40 лв.- 36 лв. :)

a kwi sa zenite na razgovorite kum drugite operatori i kum vivatel

a kwi sa zenite na razgovorite kum drugite operatori i kum vivatel

След изтичане на безплатните минути 0.2 лв. към вивател и бтк и 0.4 към другите оператори.

Картите на чие име ще са, на мое да кажем или на някой друг и има ли възможност за избор на номер?

Не за избор на номер няма възможност, но договора го правим на твое име.

Аз съм на Вивател от доста време. Една приятелка искаше такава карта, но тя иска да си избере номер. Ще я питам, ако се съгласи без избор на номер, което е малко вероятно ще ти пиша ;)

ама вие ме убихте !! :) както и да е , ИНФО:

ВСЕКИ , който е на договор с Вивател, може да си сменя номера безплатно , веднъжа на месец.

Как става? - Обаждаш се безплатно на 123 , свързваш се с оператора, и му казваш че искаш да си

смениш номера. Пита те: -име на титуляр, адрес, и таен въпрос +отговора !

След 30 минути си с новия номер!

Та толкоз по темата : - Може ли да си избера номер във Вивател?

:)

сори ако съм обидил някой :)

ама вие ме убихте !! :) както и да е , ИНФО:

ВСЕКИ , който е на договор с Вивател, може да си сменя номера безплатно , веднъжа на месец.

Как става? - Обаждаш се безплатно на 123 , свързваш се с оператора, и му казваш че искаш да си

смениш номера. Пита те: -име на титуляр, адрес, и таен въпрос +отговора !

След 30 минути си с новия номер!

Та толкоз по темата : - Може ли да си избера номер във Вивател?

:)

сори ако съм обидил някой :)

хихи то тоя дето ги прави тия карти сигурно е някое далавераджийче от магазини ТУ БИ (2Be не туби)а там персонала изобщо не е в час,така че не се учудвай че не ги знае тези неща... :D :)

Продавам 2 вида полицейски вивател карти на договор.

1.250 безплатни минути кам Вивател всеки месец, 50 към БТК, месечен абонамент 7,20 лв. Картата е на цена 20 лв.

2. 300 безплатни минути кам Вивател всеки месец, месечен абонамент 6 лв. Картата е на цена 20 лв.

При покупка на повече от 3 карти цена на един брой - 18 лв.

Телефони за връзка: 0878950993; 0878940888.

nqma6 li nqkvi obiknovenni karti na vivatel?

Договора за колко време важи за да не се получи като при Глобул накрая да спре тънканата ... и картата да се чудя кво да я правя ...

Договора за колко време важи за да не се получи като при Глобул накрая да спре тънканата ... и картата да се чудя кво да я правя ...

Гудо ако тези карти са това което аз имам то значи че тънката няма да спре. ;) НА мен всеки месец ми дават по 5 часс към вива и БТК + старите минути от миналия месец. Продавача да каже дали това важи за неговите карти, ако е така зимай ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...