Jump to content
BulForum.com

Продавам 2х512 DDR 500,A-DATA Vitesta

Recommended Posts

Продавам Dual KIT A-DATA Vitesta.

Паметите са 2х512 DDR 500(PC4000)

ИНФО--->ТУК

По дефаулт:

@250МХц ->3-4-4-8

@200МХц ->2,5-4-4-7

Цена:210лв

С какви чипове е рама.

С какви чипове е рама.

Sry за off:

Приятел дори и да е с Samsung TCCD или Hynix, мисля че на твоето дъно, както и моето няма да можеш да ги подкараш на повече от 500MHz на 1Т, след тази честота се налага да превключиш на CR-2T за да ти зареди бозата(bug с ASUS дъната за 939).

Изчисли си добре клока и делителите и ако те устройват вземи паметите, иначе няма смисъл да ги спъваш.

Така като гледам ако си с 11 множител ще ги подкараш 1:1 с твоя процесор на 245MHz и няма да имаш проблеми ;)

П.П.

Имаше и някои бройки от чистите A8N-E, с които можеше да се работи безпроблемно над 250MHz на паметите при 1Т :)

Sry за off:

Приятел дори и да е с Samsung TCCD или Hynix, мисля че на твоето дъно, както и моето няма да можеш да ги подкараш на повече от 500MHz на 1Т, след тази честота се налага да превключиш на CR-2T за да ти зареди бозата(bug с ASUS дъната за 939).

Изчисли си добре клока и делителите и ако те устройват вземи паметите, иначе няма смисъл да ги спъваш.

Така като гледам ако си с 11 множител ще ги подкараш 1:1 с твоя процесор на 245MHz и няма да имаш проблеми ;)

П.П.

Имаше и някои бройки от чистите A8N-E, с които можеше да се работи безпроблемно над 250MHz на паметите при 1Т :)

Не е за мен, а за един приятел. Ще му кажа и ще видим какво ще реши.

• 2 weeks later...

А да те питам може ли да се вземе само едната плочка, тъй като мой познат има същата памет, но един модул 512-ка и така, ако вземе една от твоите и си прави dual channel...

Нова и Последна ЦЕНА:200лв

След 4дни паметта се сваля от продажба.

Искам да помоля юзерите желаещи Бартер:

Като смятат своите на цени на нови,нека да сметнат и тази на цена на Нова.

И разликата е доплащане.

Много нелогично е да смяташ BLIZ на 80лв(512МБ),а тази на 105лв(512МБ).

По тази сметка,ако има продавачи на подобна памет-Vitesta DDR 500,аз ще дам чисто Нови BLIZ с подобно доплащане и си решавам проблема.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...