Jump to content
BulForum.com

MBlaST

Members
 • Content Count

  418
 • Joined

 • Last visited

About MBlaST

 • Rank
  Майстор
 1. Здравейте, трябва ми разделителен трансформатор 220/220 V . Ако има предложения, нека да са в границите от 60VA и не по-мощен от 500-600 VA. Благодаря !
 2. Продавам добре познатия на повечето ентусиасти router Linksys WRT54GL v.1.1. Рутерът e с инсталиран DD-WRT firmware. Има допълнителен mod - алуминиеви синкове на паметта и процесора. С оригиналното захранване на Linksys.... Цена 28 лв.
 3. Продавам старо, но добре работещо лаптопче Dell Latitude D610. Процесор : Intel® Pentium® M Processor 740 2M Cache, 1.73 GHz, 533 MHz FSB РАМ памет : 1 GB DDR2 Хард диск : 60 GB Hitachi Екран : LCD 14" Видео карта : Intel 915GM 128MB (shared) DVD LPT, Com-port... Оригинално зарядно Dell. Батерия - издържа малко (около 30 мин.) Лаптоп-а има спукана лява панта ,но това не пречи на работата му. Просто трябва да се внимава при отваряне и затваряне... Има нова инсталация на XP sp3 , с която работи добре. Става за офис работа, за браузване , дори и youtube клипове си вървят на по-ниска резолюция. ЦЕНА: 65 лв.
 4. Аз още като почнаха проблемите спрях да им плащам (не подписах нито с едните, нито с другите) и си пуснах нет от ентри. От тогава чакам да дойдат, да ми резнат и кабелната ,че бях на пакет преди ,за да мина на кабелна на ентри..... Още не са дошли (от септември) и аз все още си имам кабелна + цифрова. Принципно исках всичко да протече по нормалния начин ,но обстоятелствата не го позволяваха и сега и аз чакам да стане ясно , кой ще е правоприемника ....веднъж завинаги да приключа с тези глупаци.
 5. Алчността и глупостта са безгранични величини !
 6. Не плащай на никой и пак ще имаш нет, докато ти прекарат от ентри.
 7. Днес правих тестове, защото имам два router-а - един към N3 и един с DCC (още не са ми го спрели тоя нет ). На най-ниските тарифи от по 15 лева. Ами какво да ви кажа.. разликата е доста голяма в полза на N3. Става дума за доста по-ниско latency (средно 20 до 80 милисекунди по-добро), добър upload (за БГ около 8Mbit/s, иначе е към 1Mbit/s за навън) и доста добри,стабилни скорости за download към международните сървъри. Много добре се вижда разликата като отвориш един клип в youtube.com с единия и с другия доставчик.. За сега при мен се очертава кабелна и цифрова на DCC а за нет - N3, но ще видим.. може да мина и на пакет при N3. Просто за кабелната се ослушвам още ,защото ми се оплакаха 1-2 познати от лошо качество на аналоговата и малкото канали, а аз имам няколко ТВ-та и няма да са всички със set-top box-ове
 8. Благодаря за линка, но ще се радвам ,ако някой на икономичен план (16Mb/s) пост-не по-актуално замерване от днес. Също да попитам някой на N3 отваря ли zamunda.net ??
 9. Ще помоля някой с нет на N3 да пинг-не посредством сайта speedtest.net няколко сървъра (Германия, Италия, Англия и щатите ) и да пусне резултата... Предварително благодаря
 10. Точно това направих аз. Няма да им платя, докато не ми покажат документ, в който пише кой е правоприемник на Цифрова кабелна компания ООД (DCC) ,с която имам договор. Същото важи и ако искат да им върна техниката. От днес пък си пуснах нет на Ентри с безсрочен , за да видя как са
 11. Аз отварям сайта и си ми излиза всичко точно като за мен - все пак не съм платил нито на едните ,нито на другите
 12. Аз докато си чакам новият доставчик, реших да си пусна пак модема и О Еврика! Мислех ,че като отказах да подпиша и не платих са ме изключили безвъзвратно,но явно пак са пуснали някой друг мегабит(2-3) насам. Този път обаче имам филтрация към булфорума и ми се наложи да влезна през прокси..
 13. Временно си реших проблема. Пускам си само нет на ентри с безсрочен договор. Така ще мога да си върша работата, докато големите глави се наиграят и стане ясно имам ли срочен договор с DCC , нямам ли
×
×
 • Create New...