Jump to content
BulForum.com

Продавам Хард Диск

Recommended Posts

Харда е извън гаранция. Начална цена 70 лв. Стъпка 2 лв. Блиц цена 100 лв.

Харда в момента ми е на компютъра. Сериозни кандидати могат да го погледнат, да му правят тестове и след това да го вземат.

Причина за продажбата - ъпрейд на 320 Gb.

Имам оферта на ЛС за 90 лв. Ако някой може да я бие...

И не, не лъжа, наистина е така. Затова сменям и блица на 100. Надявам се да не е срещу правилата.

И не, не лъжа, наистина е така. Затова сменям и блица на 100. Надявам се да не е срещу правилата.

Имаш ПМ .. дано .. тоя път НЯКОЙ МИ ОТГОВОРИ !

Това беше гадно !

Прочети си правилата !

Това беше гадно !

Прочети си правилата !

Наистина беше гадно да .. но какво да го правим ... той си продавача .. заслужава едно наказание .. но нека сега .. да мине така ..

Само чакам да ми отовориш на тва PM :)

Поздрави :)

А бе,че е определена сума и после се вдига...майната му,ама не знаех,че търгове се правят и "под масата",както е случая на ЛС. :)

Затова сменям и блица на 100. Надявам се да не е срещу правилата.

promenq6 turg,tova nqma da se prieme mnogo dobre.no kakto i da e.mejdu drugoto proveri v re4nika kakvo zna4i nik-a ti preveden na italianski.kato dobavi6 i bukvi4ka "o" nakraq .i mislq 4e ne6tata se narejdat.

uspeh

Аз пък винаги съм мислел, че човек с над 900 мнения, знае кое е по правилата и кое не е.

Явно съм в дълбока заблуда.

Търг без крайна дата е просто обидно, да не говорим, че и крайната цена се променя.

Аз да пусна и аз един такъв търг. Продавам нещо на търг, няма край на търга, който пръв даде 5 го зима, ааа опа дай да са 6, неее айде на 8.50..... ааа добре, тука един ми даде 9,20, ама нека като е търг който даде още лев два и да го звима...

Съжалявам за офтопика, ама понякога човек за 10лв. става много евтин.

Не обичам да спамя, но не разбирам защо толерирате такива продавачи, а не се затвори темата! Един нов твърд диск с посочените параметри и 3г гаранция струва около 110лв. Направете си сметката. Весели празници!

Формално погледнато, надали някой е писал толкова подробни правила, че да се сети за някой, който ще ВДИГНЕ "блиц-цената", и то СЛЕД като вече има човек, който му я е предложил. Имало е случаи, в което "блиц" е бил променян, но винаги надолу. Считам, че е АБСОЛЮТНО некоректно да се променя НАГОРЕ, и то след като има вече кандидат на старата "блиц-цена".

Мисля, че Burkoff трябва да се оплаче на модераторите (явно след празниците, и те са хора :) ), и да решат какво наказание да се сложи на продавача.

А пък AssassiN ще го посъветвам бързо да го продава на оня, дето му предлага 90 лв., и известно време да се покрие и да не поства във форума...

Не обичам да спамя, но не разбирам защо толерирате такива продавачи, а не се затвори темата! Един нов твърд диск с посочените параметри и 3г гаранция струва около 110лв. Направете си сметката. Весели празници!

Е да .. така е .. но чтой си го е пуснал .. и сега се усещя че ТОЙ няма да се обади и няма да пише на никой !! Е това е некоректно отношение !! Не спазване на правила и т.н.

Ясно е че ще се го отпишем тоя HDD ..

Оттеглям предложението си. То бива бива наглост...

Като продаваш нещо фиксирай ясно правилата и не ни прави на канарчета тука..

Също така като човек прати ПМ .. очаква поне отрицателен отговор да получи.. а не никакъв. :angry:

Оттеглям предложението си. То бива бива наглост...

Като продаваш нещо фиксирай ясно правилата и не ни прави на канарчета тука..

Също така като човек прати ПМ .. очаква поне отрицателен отговор да получи.. а не никакъв. :angry:

ДА .. явно и аз така .. да се оправя пича .. писна ми .. нов е 110 лв с 3 г гаранция ... ако не си смъкне пак старите опций на търга няма да се разберем ..

и аз се оттеглям !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...