Jump to content
BulForum.com

Купувам GSM Siemens - 40 лв. (старите модели)


Recommended Posts

Купувам до 40 лв. някой стар модел на Siemens с размери, не по-големи от тези на М55.

Предпочитаните модели са по реда на изброяването: М55 (да не е с оранжевите копчета) ; S55 ; C55 ; C62 ; ST55 (само за този последния бих дал малко повече).

Единственото условие е батерията да държи поне 4 дена (с малко говорене) и разбира се да нямат някакви проблеми със софтуера, копчетата и т.н. Ако намеря модел, дето ползва зарядно от М55 напр., дори не държа да има и зарядно, защото имам такова.

Link to comment
Share on other sites

Тъй като бях се разбрал с S_one, който ми предложи М55 за 50 лв..... по неговите думи бил в идеално състояние с батерия, траеща 5-6 дена...почти смятах да закрия темата. Но тъй като току що получих от него това:

na4i utre sam se razbral da se vidq s edin 4ovek koito sa6to se interesuva ot telefona ako toi se otkaje ili dade po malko ot 55 leva 6ti pi6a da se razberem..."

...подозирам, че сделка може и да няма, затова вдигам още 10 лв. от цената в заглавието и бих взел М55, S55... за 50 лв., без проблеми по него и с добра батерия. ;)

 

П.П. Офертата на alex1 не ме урежда по причини, за които се разбрахме на ЛС, касаещи телефона и батерията му....а на Grosmaster - по други причини.

 

П.П.П. Както и предполагах S_one ми писа, че е продал телефона, но пък аз намерих от друг...така че темата може да се затвори.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...