Jump to content
BulForum.com

Проблем с резолюция


lada_1500

Recommended Posts

Проблема е че нормално резолюцията ми е 1024/768 на Делл монитор 85 херца,но като изключа компютъра и го включа отново става 800/600 и тряя всеки път да я променям.Видео картата е Nvidia GeForce 4 mx440.Смяна на драивери не помогна . Чудното е че при рестарт резолюцията си е същата,единствено когато изключа/включа компютъра е праи тая магария

Некви идеи ?

Link to comment
Share on other sites

Причините може да са няколко, но най-лесният и бърз начин да си решиш проблема е да сложиш PowerStrip - тя поддържа независими собствени настройки и на резолюциите, и на останалите параметри (гама, контраст, цветове и т.н.) и ако й сложиш отметка на необходимото място в менюто, всеки път при рестарт или първоначално включване ще фиксира всички тези настроени (запаметени) от теб параметри....че дори и местоположението на иконите на десктопа помни ако случайно бозата се бъгне след някой токов удар например... :)

Link to comment
Share on other sites

А да, както казва Midex, тая програмка е мноо твърдоглава. Аз имах проблем с рефрешрейта и откакто я сложих Windows-а просто забрави да се занимава с него :) Сигурно ще ти реши проблема!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...