Jump to content
BulForum.com

Продавам няколко PC компонента


Recommended Posts

Продавам волан с педали. Свързва се чрез гейм порта на звуковата карта на компютера ви. Много добро управление, плавно натискащи се педали, здрав волан с внушителен размер. Нищо по комплекта не е разхлабено, няма вибрация. Инсталира се без драйвер под уиндоус ХР от контролния панел. Перфектно външно и техническо състояние. Идеален за феновете на NFS.

 

Цена 15 лв и не подлежи на коментар.

Снимка

 

Продавам рядко срещан модел клавиатура от IBM, модел KB-7953, черна , с поставка за лакти и качество от много висок клас. През ръцете са ми минали много клавиатури, но като тази втора не съм видял.

 

Цена 7 лв. Ако искате клавиатура за цял живот, това е офертата.

снимка без лакътника

 

Оптична мишка с 5 бутона и 2 скрола, марка A4Tech модел WOP-49. Бутоните не се натискат с поглед или лек допир, за разлика от другите боклуци на пазара. Който има нужда от удобна и здрава УСБ мишка, да приготви 5 кинта.

 

снимка

Link to comment
Share on other sites

Уважаеми съфорумници, знам че е редно нещата да се продават по реда на желаещите, но в този случай се налага малка филтрация. Значи продажбата може да се осъществи с онези от вас, които могат да бият път до кичука и имат техническа възможност да тестват компонентите, тъй като аз нямам такава.

 

Телефон за връзка 087 7505131

 

Волана е запазен за Ноокие от форума, с който се чух по телефона преди малко и който ми е пуснал ЛС в 4 сутринта.

Link to comment
Share on other sites

... Значи продажбата може да се осъществи с онези от вас, които могат да бият път до кичука и имат техническа възможност да тестват компонентите, тъй като аз нямам такава...
Като помолих за координати на ЛС, имах предвид включително откъде да взема мишката и клавиатурата.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...