Jump to content
BulForum.com

Продавам видеокамера

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Октомври 3, 2005

Благодарим ви за лоялността и доверието към Sony камерите.

Наскоро установихме, че при ограничен брой камери на Сони, притежаващи сензор за образ CCD-чип, произведен от октомври 2002 до март 2004 г., може да се прояви един от следните ефекти:

Когато камерите се използват в режим „снимане”, LCD-екранът и/или електронният визьор могат да показват изкривен образ или никакъв образ.

Ние установихме, че тези ефекти се проявяват само при ограничен брой продукти.

За да гарантира удовлетворението на потребителите, Сони избра да предложи безплатен ремонт на притежателите на съответните камери, ако сензора за образ (CCD-чипа) показва един от гореспоменатите ефекти. В съответствие с това потребители, които притежават камери от моделите, посочени по-долу, и проявяващи един от тези ефекти, причинени от сензора за образ (CCD-чип), могат да се свържат с указаните по-долу Упълномощени сервизни центрове на Сони за безплатен ремонт:

CCD-TRV108E

CCD-TRV208E

CCD-TRV218E

................................ много други модели

СОНИ БГ

Намерих обява с по-изгодна от твоята цена, която включва батерията.

Сега остава да кажеш има или не някой дефект (из целия нет е писано за това), колко аджеба издържа батерията и може да се пазарим...

приятел камерата е в перфектно състояние.няма никакъв проблем с нищо.снимал съм какво ли не и качеството е страхотно(за аналогова камера).

просто батерията здаде багажа а нова е от 80 до 120лв.е аз си купих нова цифрова и за това е продавам без батерия.ако държиш ще ти купя една,но цената..........

приятел камерата е в перфектно състояние.няма никакъв проблем с нищо.снимал съм какво ли не и качеството е страхотно(за аналогова камера).

просто батерията здаде багажа а нова е от 80 до 120лв.е аз си купих нова цифрова и за това е продавам без батерия.ако държиш ще ти купя една,но цената..........

Искаш да кажеш, че "чисто новата батерия" от първия ти пост е сдала багажа за 1 месец и затова цената сега е без батерия :confused

имам е от 3 год. просто не съм купувал нова още.имам нова и искам да е продам тази!ако държи някой да е с батерия цената е друга :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...