firmajiq Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Продавам следните дънни платки: 1. Asus P5A - с. Super7 (за процесори Пентиум/ММХ и К5/6/6-2/6-3), AGP. Гаранция - 1 седмица. Цена - 12 лв. 2. Shuttle HOT-681 - с.370, AGP, не поддръжка FC-PGA процесори (пробвах хардуерен мод на пиновете на цокъла, но не е достатъчно - явно не осигурява необходимото напрежение за Копермайн ядро) Гаранция - 1 седмица. Цена - 20 лв. 3. DFI CW27-EA - супер-микроАТХ, с.370, поддръжка на FC-PGA/fsb133 процесори, вградени видео+саунд+лан. Гаранция - 1 седмица. Цена - 35 лв. ЕДИТ:ПРОДАДЕНО 4. ECS P6S5AT - с.370, AGP, поддръжка на СДРАМ и ДДР, поддръжка на Туалатин процесори, вграден саунд. Не работят конекторите за вентилаторите и датчиците на 'Hardware monitor'-а, иначе е напълно работоспособна. Гаранция - 1 седмица. Цена - 40 лв. ЕДИТ:ПРОДАДЕНО 5. QDI KuDoZ 7X-600-6al - с. А (462), AGP, вграден саунд+лан. Гаранция - 1 седмица. Цена - 40 лв. ЕДИТ:ПРОДАДЕНО 6. AsRock K8NF4G-SATA II - с.754, РСІ-Е, S-ATA, вградени видео+саунд+лан. Оставаща гаранция - 14 месеца. Цена - 65 лв. ЕДИТ:ЗАПАЗЕНО 7. Gigabyte K8VT800Pro - с. 754, AGP, S-ATA RAID+IDE-RAID, GBit lan, вграден саунд. Гаранция - 1 седмица. Цена - 69 лв. ЕДИТ:ПРОДАДЕНО Процесори: P III 600/256/133 - 10 лв. P III 667/256/133 - 12 лв. P III 733/256/133 - 17 лв. P III 800/256/133 - 24 лв. Celeron 1300/256/100 (Туалатин) - 35 лв. P IV s.478 1.7/400 - 60 лв. P IV s.478 2.4/533 - 80 лв. ЕДИТ:ЗАПАЗЕН АМД Дюрон 750 (с нащърбен кристал, но гарантирано работещ) - 20 лв. АМД Семпрон64 2800+/754 - 60 лв. ЕДИТ:ЗАПАЗЕН АМД Атлон64 2800+/754 - 75 лв. ЕДИТ:ПРОДАДЕН За процесорите нямам представа до колко (и дали изобщо) се клокват - от машини за работа са, а не за удоволствие Гаранция за процесорите - 1 седмица. При закупуване на комплект дъно и процесор - бонус радиатор+вентилатор за съответния процесор. Монитори: Belinea 108010 - 18" ТФТ (235 cd/m2 - 300:1 - 1280 x 1024 - 30 ms), няма умрели пиксели, вградените USB-Hub и говорителчета не работят (~ 5 секунди след включване на мотитора изчезва захранването 12V към тях). Гаранция - 1 седмица. Цена - 200 лв. ЕДИТ:ПРОДАДЕН LG L1750SQ - 17" ТФТ (250 cd/m2 - 500:1 - 1280 x 1024 - 8 ms), няма умрели пиксели. Оставаща гаранция - 14 месеца. Цена - 290 лв. ЕДИТ:ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
smb Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 давам 130 лв за 6. AsRock K8NF4G-SATA II - с.754 и АМД Атлон64 2800+/754 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 LG_L1750SQ 17" давам 250лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 smb, съжалявам, Атлона вече го отнесоха, но и без това не ме устройваше предложението ти. tango, съжалявам - твоето също не ме устройва, мисля, че за монитор с повече от година гаранция цената е напълно нормална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smb Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 smb, съжалявам, Атлона вече го отнесоха, но и без това не ме устройваше предложението ти.tango, съжалявам - твоето също не ме устройва, мисля, че за монитор с повече от година гаранция цената е напълно нормална. aко семптрона седи за него и дъното давам 120 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 22, 2006 Author Share Posted November 22, 2006 aко семпрона седи за него и дъното давам 120 лв. за 120 ги давам без бонуса "охладител+вентилатор" Link to comment Share on other sites More sharing options...
smb Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 ок 125 с бонуса, него не го бях забелязал Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Firmajiq в кой свят живееш давам ти 250лв.кеш в днешно време като отидеш в магазин и кажеш че имаш кеш пари,но са малко под обявената цена веднага ти правят отстъпка, а ти ми казваш че моета оферта не те устройва да ти кажа за мен няма разлика кой ще ми вземе парите освен това идват и Коледни празници все ще взема нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 приятельо танго защо се циганиш за 5 лева ти а очакваш отстъпка? цените са си перфектни какво не им харесваш? още повече че имат гаранция, а и всички знаят че Миро е много точен човек... аз вчера взех гигабайта дъното и атлон64 процесора и съм супер доволен... гаранции кутии дискове все едно са от магазина Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 ако става въпрос аз също познавам Миро един общ познат имаме той влиза с ник Trichko и от него го знам, защо си мислиш че се циганя за 5лв. гадно е наистина всички българи да бъдат таксувани под общ знаменател познавам хора,който нарочно се заяждат а пачките им са в джоба аз в случая имам 250лв.кеш и това давам имах подобен случай в Технополис,не ми стигаха парите и исках да тегля Jet credit и като разбраха,че не ми достигат около 20лв.само се обадиха някъде и на чисто нова стока ми направиха отстъпка днешно време много те уважават ако плащаш кеш,а не на изплащане затова и аз писах на Миро че се учудвам че ме връща с парите ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Танго, нищо лично, ама айде пусни нещо да продаваш подобна цена и аз да имам 40 лв по-малко и да ти предлагам парите, ще се навиеш ли ? Всеки иска да продава скъпо и да купува евтино ама не върви. И аз искам да си взема кола в момента, харесал съм си една кола за 1500 лв ама имам само 1000 отделени. Според теб трябва ли да ми я продадат за 1000 понеже имам само толкова ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 Няма проблеми всеки да си предлага колкото намери за добре - негово право е. Но пък е и мое право да приема или да откажа, затова не разбирам защо tango ми се кара. Казал съм, че не ме устройва, ОК - продължаваме си нататък, аз да си търся купувач за 290, той да си търси продавач за 250. Всъщност за сега купувачът е намерен, монитора го взеха за проба, защото имало вероятност да има проблеми заради силни магнитни полета в помещението. Дал съм 2 дена "money-back" гаранция, така че ако до 2 дена не го върнат, се счита за продаден. Също така замина и 18" Белинея, както и доста от дъната, и някои процесори - всичко е отразено в първия пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 на никой не се карам казвам това,което мога да дам и толкова сега кой каква кола и прочие се е харесал мен това не ме интересува,а друг е въпроса че има по-малко пари-разберете се със собственика в случая Миро е собственик на монитора и аз се обръщам към него отказа ми човека и това е казах,че като той ми отказва има кои да ми вземе парите и толкова в краен случаи ако не намеря нещо по Коледа ще отскоча до Лондон така или иначе ми се налага да пътувам и от тамошните коледни намаления ще си взема чисто нов за 50 паунда миналата година по този начин си взех 32" плазма за 400 паунда в момента я ползвам и като монитор,но исках нещо по компактно но това е друг въпрос Миро нищо лично брат просто така стана лафа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 на никой не се карам казвам това,което мога да дам и толкова сега кой каква кола и прочие се е харесал мен това не ме интересува,а друг е въпроса че има по-малко пари-разберете се със собственика в случая Миро е собственик на монитора и аз се обръщам към него отказа ми човека и това е казах,че като той ми отказва има кои да ми вземе парите и толкова в краен случаи ако не намеря нещо по Коледа ще отскоча до Лондон така или иначе ми се налага да пътувам и от тамошните коледни намаления ще си взема чисто нов за 50 паунда миналата година по този начин си взех 32" плазма за 400 паунда в момента я ползвам и като монитор,но исках нещо по компактно но това е друг въпрос Миро нищо лично брат просто така стана лафа Sorry, че ще блъсна и аз един офтопик...ама защо си мислиш, че след като не те интересува кой каква кола кара, мене трябва да ме интересува твоята плазма и какво ще си вземеш за 50 паунда За какво ги разправяш тези работи - да ядосаш Миро, че ще си дадеш другаде парите ли? Знаеш ли на Миро през къде му минава....айде и аз да завърша като тебе..."'tango, нищо лично брат, просто така стана лафа." Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 да явно говоря неща,който май нямаше смисъл да подхващам,незнам само защо 3 лица се намесват в това,като това засяга само мен и Миро като влезнем в EU тогава ще разберат някой хора какво е пазарна икономика има я в цял свят и краино време е да стъпи и на българска земя незнам какво му пука на Миро,но който търси намира аз получих оферта за 17" LG на тази цена и отивам да го видя а ти приятелю поне се разходи до Турция и Гърция да видиш там колко е важен клиента,и че никой не се връща с празни ръце Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 23, 2006 Author Share Posted November 23, 2006 Благодаря на всички защитници. Аз не обичам пазарлъците, особено когато цената е изгодна. А и мисля, че не е правилно някой като не ти уйдиса на каприза, после да викаш "глей го балъка, не иска да ми вземе парите". А ако някой смята "Капалъ-чарши" за пример за пазарна икономика, ориенталският манталитет си е негов проблем. Там надценките са 1000% и нищо не пречи да ти дадат нещо на 1/5 от началната цена, защото печалбата от 1000 става "само" 200%. Този пример с Технополис го приемам като "народна приказка", ако си майстор, иди се пазари в Метро и Кауфланд , те са европейските магазини, където е "пазарната икономика". Това е последното ми писане извън темата, ще моля повече и вие да не пишете извън нея. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Процесори: P III 600/256/133 - 10 лв. P III 667/256/133 - 12 лв. P III 733/256/133 - 17 лв. P III 800/256/133 - 24 лв. Celeron 1300/256/100 (Туалатин) - 35 лв. Тези процесори за сокет 370 или за слот? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 Тези процесори за сокет 370 или за слот? Тези всичките изброени са за с.370. Междувременно и Р4 2.4 се продаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.