Jump to content
BulForum.com

Наемам хижа за 08.12 около Пловдив


Recommended Posts

Търся да наема хижа някъде около Пловдив, може на хижа Здравец, само да не е много далече...Ако някой има някво инфо и може да ми каже на кой да се обадя, ще ми бъде много полезен...

Ще помоля повечето да си спестите "Закъснял си много!", по принцип не се занимавам с такива работи, ама всички колеги са супер несериозни, а съм убеден, че не всичко е резервирано вече.Вероятно ще я наемем за 2 или 3 дни..нещо от тоя тип.

 

Мерси предварително.

Link to comment
Share on other sites

Idi na VODEN KAMAK nad Hisar e strahotno e

Все пак колегата търси около Пловдив . Ако ти се бие път до Хисаря след това може да ви вземе бусче на самата хижа ( има такова) . Наистина няма да съжелявате ако отиде там но е желателно да ударите един телефон преди това , защото има много хора които ходят там .

Link to comment
Share on other sites

Тука една позната ми е дала някакви оферти за 8-ми декември...като чета сега гледам...има разни около Пампорово, Златоград и къде ли още не....но май единственото дето се доближава до това дето търси KnoppiX е:

Самостоятелна вила в Лясково (до Асеновград), за 10 човека - 3 спални и голяма трапезария - наем за 8.12 и 9.12 (2 нощувки) - 560 лв. / справка - тел 0889/483917

Не ме питайте за подробности, защото не ги знам - просто преписах това дето е в офертата....там си има телефон за справка. ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...