KnoppiX Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Търся да наема хижа някъде около Пловдив, може на хижа Здравец, само да не е много далече...Ако някой има някво инфо и може да ми каже на кой да се обадя, ще ми бъде много полезен... Ще помоля повечето да си спестите "Закъснял си много!", по принцип не се занимавам с такива работи, ама всички колеги са супер несериозни, а съм убеден, че не всичко е резервирано вече.Вероятно ще я наемем за 2 или 3 дни..нещо от тоя тип. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Idi na VODEN KAMAK nad Hisar e strahotno e Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Idi na VODEN KAMAK nad Hisar e strahotno e Все пак колегата търси около Пловдив . Ако ти се бие път до Хисаря след това може да ви вземе бусче на самата хижа ( има такова) . Наистина няма да съжелявате ако отиде там но е желателно да ударите един телефон преди това , защото има много хора които ходят там . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Тука една позната ми е дала някакви оферти за 8-ми декември...като чета сега гледам...има разни около Пампорово, Златоград и къде ли още не....но май единственото дето се доближава до това дето търси KnoppiX е: Самостоятелна вила в Лясково (до Асеновград), за 10 човека - 3 спални и голяма трапезария - наем за 8.12 и 9.12 (2 нощувки) - 560 лв. / справка - тел 0889/483917 Не ме питайте за подробности, защото не ги знам - просто преписах това дето е в офертата....там си има телефон за справка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 19, 2006 Author Share Posted November 19, 2006 Мерси Ще звънна тия дни да разпитам за условията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.