Devil's Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Тези пластмасовите кръстачки, който най-често се чупят. изпаднаха ми няколко така че ако0 някой се интересува...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Имам интерес , ама сложи някоя снимка ако не ти е проблем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil's Posted November 9, 2006 Author Share Posted November 9, 2006 те са два вида, но нямам апарат да ги снимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 А подакадници имаш ли че ми трябват .... Никъде не мога да си намеря за моят стол и полудявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Ами как да знам дали ще станат?А и цена не си обявил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 И мен ме интересува. Кажи цена и горе-долу какво представляват. Ако можеш да качиш снимка, за да разбера дали ще стане за моя стол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil's Posted November 10, 2006 Author Share Posted November 10, 2006 Само пояснявам, че почти всички амортисьори са с едно и също "фи" т.е. стандартни са, така че краката би трябвало да пасват независимо дали имате директорски, ергономичен, детски и т.н . тази вечер ще се постарая да взема апарат да ги снимам, но нищо не обещавам. Цената не мога да кажа понеже не съм виждал да ги продават някъде и не знам, накой ако знае може да каже... Иначе само колела съм виждал и са по 2лв броя. Ето и една снимка на която оприличавам тези които имам в мен http://www.accessingenuity.com/images/office%20chair.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 А само колела продаваш ли? Защото аз имам проблем само с едното колело. Или ако не продаваш би ли ми казъл от къде мога да взема такова за 2 лв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 А на мен ми трябва точно такава кръстачка... Добре де как да се разберем?Щом казваш че "фи"-то е стандарно на амортисьорите... Нямам намерение да мъкна стола с мен и да го мерим на място, честно... И кажи цена все пак... @harmonika Колега, ако стане кръстачката ще ти дам колело от моя, спокс Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikky Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 кръстачките ги продават по 4лв,така че твоята цена трябва да е достатъчно атрактивна при това положение ,казвам цената с колелцата заедно те не се сменят отделно,продават ги вносителите на столовете,аз си купих преди 3мес.,но пак се счупи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil's Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 дай ми някави координати на тези вносители защото това дълбоко ме съмнява. и ако искаш пак си направи справка защото аз с това се занимавам и със сигурност колелата идват отделно от кръстачките, лично съм ги поставял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil's Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 хайде ве хора тези звезди се продават по 24лв. в Office One + още 2,50лв. на колело което прави 12,50 за петте т.е. всичко излиза 36,50лв. (като трябва и да чакаш една седмица). Аз ви ги давам на 12лв. Пък и ако имате някви други проблеми със столовете си - пак пишете ще измислим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Еми аз имам проблемче да ... ... имам столче което е с такива колелца но рано или късно се прецакват лагерчетата или фтулките (нз. точно) и започват да се вартят по-трудно ,което е доста лошо за паркета вкъщи ... много се драска ! Бях видял силиконови колелца и ме интересува дали ти имаш и на каква цена ги предлагаш евентуално !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Има ли още от стоката Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Моя е президентски от Метро на 1 месец и вече се клати като млечен зъб на 7 годишно хлапе.От какво може да е проблема ? Някакви части резервни ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Моя е президентски от Метро на 1 месец и вече се клати като млечен зъб на 7 годишно хлапе.От какво може да е проблема ? Някакви части резервни ? Отвий и развий болтовете отново ... Виж дали така ще може да стане ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Моя е президентски от Метро на 1 месец и вече се клати като млечен зъб на 7 годишно хлапе.От какво може да е проблема ? Някакви части резервни ? Погледни под седалката. Там би трябвало да видиш една цилиндрична врътка - затегни я....просто се е поразвила след известно време ползване на стола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 mersi,qvno nqma da kupuvam chasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.