Jump to content
BulForum.com

Крака за офис столове

Recommended Posts

И мен ме интересува. Кажи цена и горе-долу какво представляват. Ако можеш да качиш снимка, за да разбера дали ще стане за моя стол.

Само пояснявам, че почти всички амортисьори са с едно и също "фи" т.е. стандартни са, така че краката би трябвало да пасват независимо дали имате директорски, ергономичен, детски и т.н . тази вечер ще се постарая да взема апарат да ги снимам, но нищо не обещавам. Цената не мога да кажа понеже не съм виждал да ги продават някъде и не знам, накой ако знае може да каже... Иначе само колела съм виждал и са по 2лв броя. Ето и една снимка на която оприличавам тези които имам в мен

http://www.accessingenuity.com/images/office%20chair.jpg

А само колела продаваш ли? Защото аз имам проблем само с едното колело. Или ако не продаваш би ли ми казъл от къде мога да взема такова за 2 лв?

А на мен ми трябва точно такава кръстачка...

Добре де как да се разберем?Щом казваш че "фи"-то е стандарно на амортисьорите...

Нямам намерение да мъкна стола с мен и да го мерим на място, честно...

И кажи цена все пак...

@harmonika

Колега, ако стане кръстачката ще ти дам колело от моя, спокс ;)

кръстачките ги продават по 4лв,така че твоята цена трябва да е достатъчно атрактивна при това положение ,казвам цената с колелцата заедно те не се сменят отделно,продават ги вносителите на столовете,аз си купих преди 3мес.,но пак се счупи :D :hump:

дай ми някави координати на тези вносители защото това дълбоко ме съмнява. и ако искаш пак си направи справка защото аз с това се занимавам и със сигурност колелата идват отделно от кръстачките, лично съм ги поставял.

• 4 weeks later...

хайде ве хора тези звезди се продават по 24лв. в Office One + още 2,50лв. на колело което прави 12,50 за петте т.е. всичко излиза 36,50лв. (като трябва и да чакаш една седмица). Аз ви ги давам на 12лв. Пък и ако имате някви други проблеми със столовете си - пак пишете ще измислим нещо :D

Еми аз имам проблемче да ... :)

... имам столче което е с такива колелца но рано или късно се прецакват лагерчетата или фтулките (нз. точно) и започват да се вартят по-трудно ,което е доста лошо за паркета вкъщи ... много се драска ! Бях видял силиконови колелца и ме интересува дали ти имаш и на каква цена ги предлагаш евентуално !?

• 3 weeks later...

Моя е президентски от Метро на 1 месец и вече се клати като млечен зъб на 7 годишно хлапе.От какво може да е проблема ? Някакви части резервни ?

Моя е президентски от Метро на 1 месец и вече се клати като млечен зъб на 7 годишно хлапе.От какво може да е проблема ? Някакви части резервни ?

Отвий и развий болтовете отново ... Виж дали така ще може да стане ...

Погледни под седалката. Там би трябвало да видиш една цилиндрична врътка - затегни я....просто се е поразвила след известно време ползване на стола. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...