Jump to content
BulForum.com

Търси се уеб програмист


Recommended Posts

Нова фирма в град Пловдив за уеб изработка и поддръжка на интернет страници, плюс рекламни брушури, плакати, материали, търси уеб програмист.

 

Изисквания:

-Законно право за сключване на трудов договор (Навършени 16 години)

-Работа с бази данни

-Администраторски контрол панел

-Кошница за пазаруване на продукти през сайта

-Форма за поръчки

-Изработване на форма за обратна връзка, заявка и други

-CV

-Представянето на сайт(ове) изработени от кандидата са предимство

-Чужди езици са предимство

 

Условия на работа:

Началото на другата седмица ще бъде отворен офисът, фирмата е нова, стартира със засилена рекламна дейност и по-ниски цени на продуктите от приетите на пазара стандарти. Първоначално от програмиста няма да се изисква определено време, прекарано в офиса или иначе казано, ще се изисква продуктивност, без значение дали е от офиса или от дома. При втория вариант, работодателят ще сключва договор с лицето за всеки отделен проект.

 

 

За допълнителни въпроси и кандидатстване, можете да ми пишете на ЛС или на e-mail lordi.bg@abv.bg

Link to comment
Share on other sites

Тея изисквания са малко странно написани. Не разбирам какво искаш да кажеш с "Администраторски контрол панел" например - то няма програмист който може да работи с база данни и да не може да направи администраторски панел. Или искаш да видиш реализирани проекти с администраторски панел?

 

Като се пуска обява за такъв тип работа трябва да се каже как се казва фирмата, къв и е сайта (нали с тва се занимава все пак :D ), на кви езици се пише.

 

Примерно аз пиша уеб приложения на PHP, Javascript и уча PERL. Във фирмата, в която бачкам се работи на тея езици за уеб приложенията на LINUX сървъри и MySQL база данни. Ама езици бол... от къде можем да разберем във вашата фирма на какво се пише?

Освен това хем търсите програмист, хем ще е "плюс рекламни брушури, плакати, материали" - ми тва да не е работа на програмиста? Казва се и кой и как прави дизайна. Щото в доста фирми има "дизайнери", който могат да правят колаже на Photoshop и си нямат и идея от уеб дизайн.

Редно е да се каже и как се урежда заплащането - на парче ли е, на твърда заплата ли е и т.н.

Link to comment
Share on other sites

Нова фирма в град Пловдив за уеб изработка и поддръжка на интернет страници, плюс рекламни брушури, плакати, материали, търси уеб програмист.

Явно фирмата разчита още само на 1 човек да върши работата.Нали е нова....

в това време човек трябва да знае и може всичко. :P

И аз се учудих колко изисквания трябва да покрие бъдещия им работник.. :wacko: при положение,че дори езиците и програмите не са описани.

Link to comment
Share on other sites

Ами така е, няма лошо да разчита само на един човек за работата, вярно е, че за дизайна примерно е добре да се прави от отделен човек, а другите неща да са задача на отделни хора, но в днешно време е разпространено един човек да се занимава и с дизайна, и с програмирането. Даже във фирми с повече хора се случват такива работи един да се занимава с различни неща.

А и изискванията не са кой знае какво, че да не поназнайва поне Photoshop колкото да 'разбие' един .PSD в HTML.

За един средно напреднал Уеб дизайнер (общо казано) форма за обр. връзка, кошница, админ. панел не са кой знае колко трудни, а и все пак в началото всеки е започнал с "всичко наведнъж".

Само и аз не разбрах точно защо в графата Изисквания са комбинирани така точките, например CV се изисква да може да се прави ли, или се изисква за да се кандидатства за работа.

От обща култура щом не е спомената технология, се подразбира PHP/MySQL. Защото ако се изиксваше .NET примерно, това едва ли щеше да бъде пропуснато.

Наистина какъв е адреса на сайта на фирмата?

Като начало може да помислиш да намериш няколко човека подизпълнители, т.нар. freelancers, които 'на парче' да правят проекти, стига да имаш клиенти разбира се.

Btw фирмата сигурно има и друга дейност, едва ли е регистрирана просто така без да има вече клиенти и персонал, освен ако ти не си основно действащо лице?

Link to comment
Share on other sites

Фирмата има дизайнер, търси се програмиста. Изискванията от към езици са php, html, xml, css и всички други са плюсове за кандидата ;)

 

За друга дейност на фирмата тук не става дума, темата е за хора, които се интересуват от работата, а не от историята на фирмата.Сайта на фирмата в момента се изготвя, като ще бъде завършен до 2 дни, тъй като с офис ще разполагаме най-рано от другата седмица. Както вече казах, фирмата е нова, тепърва тръгва в тази насока, такаче няма да можем да предложим обучение на програмист и т.н. по простата причина, че за момента не разполагаме с хора, които да го обучават.

Набираме кадри, които разбират от посочените от нас неща, за да започнем колкото се може по-бързо, тъй като единствено програмист ни трябва и за момента ще бъде само 1 човек, който ще се занимава с тази дейност и 1 дизайнер ;)

 

Ако имате други въпроси - заповядайте.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...