Jump to content
BulForum.com

Into the west


Rooster1912

Recommended Posts

Преди няколко седмици видях че тази сага е качена в сървъра!Изгледах го за отрицателно време!Потърсих тема за този сериал но не намерих!!Затова просто искам да направя тема за този невероятен сериал,който ме потресе!Сценарист е Спилбърг!!филмът е една голяма драма,завладяващ,потресаващ ,много силен,не е само просто ''приключения''и''индианци''(които в действителност не липсват) и т.н.,но една от осн.идеи е да ни разкрие драмата на един народ,жертва на геноцида на американците,извършен от тях в собствената им страна!!Направих тази тема просто защото искам да чуя мнението ви за него,който го е гледал!!И просто всичко което искате да споделите за него!!А на тези които не са го гледали-препоръчвам ви го-ще ви грабне от самото начало!!Ето и линка-Into the west(2005) IMDB Rating: 8.1/10 (1,126 votes).

Link to comment
Share on other sites

Zvu4i mi interesno, aide naistina niakoi ako e gledal nesto da dade svoia komentar. Struva mi se 4e serial4ero ste me grabne, zvu4i mnogo dobre.

Link to comment
Share on other sites

Ами зам не филма наистина си заслужава . Изгледах го преди седмица даже две и наистина ме плени . Гледах го единствено заради Стивън Спилбърг и определено не бях разочарован . Не ме вълнува Американската история но просто филма няма начин да не ви грабни . За мен недостатъка е , че много бързо се развива всичко и са само 6 великолепни серии .

Link to comment
Share on other sites

Аз ще го изгледам само заради Matthew Settle. Голям пич и ме грабна ролята му в Band of Brothers, който пък - IMDB Rating: 9.5/10 (10,783 votes) - един от любимите ми сериали.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...