Gyumishev Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Продавам АГУ,бутилка 25 литра,изпарител Ренцо Ланди.Уредбата е окомплектована,в момента е монтирана на една Фиеста.При желание я виждате как работи,след това я демонтираме и я отнасяте!! Уредбичката не е моя,правя услуга на един приятел.може да се обаждате на тел.0888727102-Галя Найденова или да ми пишете тук. Цената е 190 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Виждам,че е на Форд,но ме интересува с какъв мотор е Фиестата? Трябва ми за Ескорт,но е пълна инжекция - 1,6. Вземи малко повече инфо,че ме съмнява г-жа Найденова дали ще може да ми обясни всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 Ами Фиестата е с двигател 1.1.Мисля карбуратор или моно инжекцион,но не е пълна инжекция.А ти защо се съмняваш в познанията на г-жа Найденова без да си говорил с нея?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 nonsan ,няма значение че фиестата е моно.Уредбата е същата,тоест единственото което може да няма е ламбда контролер за инжекцион,но и без него може да стане.Аз също съм с ескорт инж.и карам без това.Иначе всичко си е както на другите. terry тази цена включва ли монтажа в колата на купувача.Вакумен или ел.е изпарителя,превключването с какъв контролер става/или е ръчно и сменяни ли са платна и гумички на изпарителя някога? Имам интерес стига цената която казваш да е с включен монтаж в сервиз,защото медните тръби със сигурност ще се деформират при свалянето,а метъра им е доста скъп,а си и трябват специални инструменти за рязане на тръбите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 Aми цената не включва монтажа,но може да се коментира.В разумни граници разбира се.Платна на изпарителя са сменяни миналата седмица.Човека даже си пази старите.За типа на изпарителя не съм сигурен,но ще попитам и ще пиша допълнително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 ако ми кажеш една добра цена само за испарителя го вземам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Този изпарител няма да стане за Ескорта. Фиестата е 1.1, а Ескорта е с по-голям мотор. Газаджиите винаги слагат малко по-мощни изпарители, примерно ако е колата е 55kW те слагат за 66kW. Така че този изпарител ще стане най-много на кола 1.4. Иначе за инжекциона не е проблем, ако всмукателите са метални. Доколкото съм запознат Ескорта е с метални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted September 11, 2006 Author Share Posted September 11, 2006 ако ми кажеш една добра цена само за испарителя го вземамAми за сега уредбата се продава комлект.Ако реши човека да продава на части ще ти се обадя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Благодаря на mrdds и Lucky Luciano. Аз имам газова уредба на "по-новият" ми Eskort,но той е 1,3 и моноинж. Интересувам се за "старият дядо",ако може да го обзаведем малко! terry1963, за това ми беше и въпроса. Сериозен съм и ме интересуваше мнение на хора които са по.. в час. Ще се позаинтересувам и тука и ако не е продадена ще дойда да я тестваме! Между другото ,ако можеш да дадеш някакви данни за модел,ще съм благодарен. Ще ми е по-лесно при консултацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Айде и от мен едно мнение по въпроса. 1. Изпарителите вярно, че се делят по мощности, но не са толкова тесни границите, така че, този е сигурно, че ще стане на колата на nonsan. Естествено, желателно е изпарителят да не е вакуумен. Подмяната на платната и уплътненията изобщо не правят изпарителя нов. 2. Ключът за бензин/газ ще стане без проблем и на по-големия автомобил, ако Фиестата е моноинжекцион. Ако е карбураторна пак ще стане, но ще трябва да се превключва ръчно. 3. Плочката с дифузора със сигурност няма да е същата, така че ще трябва нова. 4. Медните тръби няма начин да се използват повторно, защото Фиестата е по-къса. Ще е необходимо наставяне на тръбите, което не знам дали е по-изгодно от подмяната им. А и не се знае дали няма да се повредят при ваденето. 5. Остава външното зареждане, бутилката и клапаните, за които няма проблем. Може да трябват нови ленти за захващане на бутилката. За друго не се сещам. Пиша горното от позицията на човек с известни познания по автомобилите и газовите уредби, вкл. и газовите инжекциони. Имам сирвиз, в който може да бъде монтирана уредбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.