nokep Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Здравейте, Някой опита ли да инсталира тази игра ( http://gamez.com.tw/info.php?id=1388 ) ? На мен ми дава ,че има проблем в 4-ти файл и не мога да разархивирам .iso-то??? Моля за помощ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 изтегли само този файл,който ти дава грешка и пак пробвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Току-що я врътнах, велика игра! Графиката - божествена, една от най-добрите в момента и съперничи на Обливиън. Няма да го разберете, преди да видите как след изстрел в земята се вдига РЕАЛИСТИЧЕН прахоляк, няма да го разберете преди да видите маранята, която предизвиква слънцето. Предсмъртните анимации пък са най-добрите, които някога съм виждал в игра - няма друга игра, в която два куршума от упор в главата под въздействието на bullet time да допринася толкова за адреналина и да изпълва душата. А помпата... помпата ги кара да правят задни салта Звукът - велик. Най-малкото. Изключително професионални озвучители, емоциите биват страхотно изразени, а на озвучителя на Reverend Rey просто му свалям шапка. Също внимание обърнете на музиката, която се пуска по време на Епизод 13, особено като сте навлязли добре в историята (не да играете по 1 ниво на 2-3 дена). Култ! Историята - много оригинална и страхотно поднесена благодарение на горепосочения звук, както и цялостната атмосфера. Самия начин на поднасянето й е много оригинален, тъй като се играе с общо 2 персонажи (неедновременно), като всеки от тях предлага наистина различен стил на игра. Както казват GW, "не можем да те нахраним с хляба, но можем да ти кажем колко е вкусен". Та, много е вкусен геймплея, хапнете си от него! И стигаме до проблемите :\ Кофти оптимизация, прекалено зависима от хардуера и то не по нормалния начин. На AMD 64 3000+, 7600GT с 256 рам и 1 ГБ памет върви перфектно на макс (освен в големите треволяци), но има индикации за лош перформънс и на по-добри и на по-слаби машини (на по-слаби - нормално, но все пак...). Също по незнайна причина има забрана да се стреля по трупове, коне и "невинни хора". Всичко добре, ама в първите нива имах човек, който ме гони и се опитва да ме убие, а се води "невинен човек" Също можеше малко да се постарят повече относно физиката на тревата, но това са сравнително дребни болежки. 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Sorry ама още в началото зациклих та каде се намира този пистолет който трябва да го взема http://play.evrocom.net:4/incoming/RedCafe/kade.JPG играта е е много детайлна но е и много тежка Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Някой може ли да ми каже cd-key за играта ,че вътре в диска няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Вътре не, но отвън има... 43333-4444L-73X79-9994R-CCCC3 CEKCT-KFKRW-9E79X-3R9EP-XRRER R3TFY-CPYFW-YY77W-X9A3F-RWPLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Sorry ама още в началото зациклих та каде се намира този пистолет който трябва да го взема http://play.evrocom.net:4/incoming/RedCafe/kade.JPG играта е е много детайлна но е и много тежка На покрива на тая къща, която виждаш. Издебни селянина и мини зад гърба му, после заобиколи от другата страна и ще видиш едни кашони, по които можеш да се качиш. Евентуално може и да се налагаше да си разместиш кашоните в half life 2 стил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 veseo Е добре де как да го издебна и да му мина в гръб като тоя стои само с лице към мен и мие нещо и като мина ме спира и вина че това е часна собственост Edit: Междо другото ти с какво видео си Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Ми по някое време отива настрани, към нещо като обор ако не се бъркам и тогава притичваш. Не помня дали беше проблем ако тичаш, или трябваше да клечиш тихо Също се скатавай и зад тая каруца и lean-вай да видиш накъде гледа, преди да тръгнеш пак. Със GF ASUS7600GT, 256 памет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Сега се управих (като рестартирах нивото) играта е много интересна UBISOFT си разбират от работата сега съм взел някакъв камшик но много товари дори и на LOW което ме дразни много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Хм, аз пък зациклих малко след началото, след като откраднах пистолета от Сузи от стаята и, след това нали всички те дебната да те убият, изнесох се от градът, като си трябва наредих зад къщите сандъци и се покатерих през тях, после трябва да стигна до фермата на Том и Мери (доколкото помня или там до някаква си ферма) с триста зора намерих откъде да сляза за да прплувам реката минавам от другата страна, и като ида на мястото където ми сочи компаса, там няма нищо нито, ферма нито нищо, голя поляна и нищо не става. Къде е проблема? М/у другото на малко слабичка карта го играя 5900XT та екстри като сенки и такива нямам, но иначе на нормална резолюция се играе, мъ има някои бъгове, като стените на някои къщи са прозрачни, някои текстури малко късничко се зареждат или появяват, та.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Какви реки преплуваш бе човек... аз нямам спомен от плуване в тоя период. Спомням си, че стига героя ти до въпросната ферма точно по време, когато се извършва убийство... и то това се зарежда като клипче... виж да не би да подхождаш от грешната страна към фермата... в смисъл тръгни към нея от посока града... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Какви реки преплуваш бе човек... аз нямам спомен от плуване в тоя период. Спомням си, че стига героя ти до въпросната ферма точно по време, когато се извършва убийство... и то това се зарежда като клипче... виж да не би да подхождаш от грешната страна към фермата... в смисъл тръгни към нея от посока града... Ми то от градът де и компаса ми сочи накъде да ида, тръгвам и стигам до един като каньон в който тече река, същата тая дето още като влизаш в градът преминаваш над нея през моста дето шерифа ти взима пистолета. Измъквам се от градът, зад къщите като нареждам сандъци, и тръгвам посока северозапад и стигам до реката, мястото е такова дето се предполага, че би трябвало да има мост мъ няма, и се почва едно обикаляне, докато намерих място от което да вляза в реката и да я преплувам. И отивам на мястото където ми сочи компаса мъ нъц ни ферма ни нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Myth не мога много да те разбера каде си но може да е мястото където трябва да се хванеш с камшика за един клон и се залуляваш и отиваш от другата страна или си го минал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Mythне мога много да те разбера каде си но може да е мястото където трябва да се хванеш с камшика за един клон и се залуляваш и отиваш от другата страна или си го минал Ми не съм, ама откъде пък тоя камшик, имам само пистолет от ония дамскити и то без патрони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Бая си се забатачил...до колкото разбрах след като вземеш пистолета излизаш от къщата, нареждаш кашоните до стената и я прескачаш? Ако е така... няма и как да стане щото ти се губи цял 1 чекпоинт от играта... трябва да стигнеш до 1 хамбар или там каквото се води... след като излезнеш от него ще намериш и камшика за който ти говори скрапи. Значи като излезнещ от къщата трагни в посока падналата каруца...покраи онез дето блеят на плоюада...после покраи каруцата и веднага в ляво, дясно, прескачаш 1 стена и там вече не си спомням ама хамбара беше наблизо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Бая си се забатачил...до колкото разбрах след като вземеш пистолета излизаш от къщата, нареждаш кашоните до стената и я прескачаш? Ако е така... няма и как да стане щото ти се губи цял 1 чекпоинт от играта... трябва да стигнеш до 1 хамбар или там каквото се води... след като излезнеш от него ще намериш и камшика за който ти говори скрапи.Значи като излезнещ от къщата трагни в посока падналата каруца...покраи онез дето блеят на плоюада...после покраи каруцата и веднага в ляво, дясно, прескачаш 1 стена и там вече не си спомням ама хамбара беше наблизо Хм, мерси ама аз като скоча от прозореца на къщата и ми казва да изчезвам от градът пък след това да съм идел в няква ферма. Мерси все пак сега ще пробвам и ще да видим какво ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 бях при един познат и я видях тази игрица. хареса ми как изглежда на неговата машина ... той е с Celeron 2.8Ghz 512 Ram N7300GS, а аз съм с Athlon XP 2200+ 512 Ram Radeon9550 ... та има ли смисъл да я слагам, отчитайки изискванията кои са посочени за минимални btw не знам дали така ми се струва, но игрите на ubisoft винаги са вървели гладко при мен, за разлика от тези на eagames примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Ами пробвай Тежичка е играта, но не бих предположил, че ще върви добре на неговата. Щом върви на неговата добре, може и на теб да тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 бях при един познат и я видях тази игрица. хареса ми как изглежда на неговата машина ... той е с Celeron 2.8Ghz 512 Ram N7300GS, а аз съм с Athlon XP 2200+ 512 Ram Radeon9550 ... та има ли смисъл да я слагам, отчитайки изискванията кои са посочени за минимални btw не знам дали така ми се струва, но игрите на ubisoft винаги са вървели гладко при мен, за разлика от тези на eagames примерно. Ima... na r9550 450/450 varvi na nai-niskite nastroiki... ina4e shtom cel 2ghz i 512 ram q podkarvat... i ti shte se spravish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Ima... na r9550 450/450 varvi na nai-niskite nastroiki... ina4e shtom cel 2ghz i 512 ram q podkarvat... i ti shte se spravish. ти с каква карта си ati user-e пуснах я да се сваля ... да видим каква ще е хавата. надявам се на това, че моята машина нещо мноо се погажда с продуктите на ubisoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Ами в момента с един SIS от тез вградените... защото на титулярната и взех здравето... а май и живота Кофтито че стана точно докато цъках тая игра. Иначе бях с р9550 на сапфир. Та от личен опит ти казвам, че с видеокартата проблем няма да имаш... въпроса е, че съм с 1 гб рам... но такава ниска резолюция, това не би трябвало да е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Ами в момента с един SIS от тез вградените... защото на титулярната и взех здравето... а май и живота Кофтито че стана точно докато цъках тая игра. Иначе бях с р9550 на сапфир.Та от личен опит ти казвам, че с видеокартата проблем няма да имаш... въпроса е, че съм с 1 гб рам... но такава ниска резолюция, това не би трябвало да е проблем. ... ами той я играеше на 1024x768 (въпреки, че е с LCD) с тея 512 рам, но в интерес на истината беше още в самото начало и нямаше мноо "елементи", които да натоварят с нещо хода на играта. ::edit:: не знам защо са посочени подобни минимални изисквания към системата, след като: ся, вярно, че зарежда мноо дълго време нивата, ама ... т'ва е положението ето и настройките, на които играя: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.