The_DeViL_F Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Кажете ми каде мога да си заредя главата на принтера с черно мастило? И горе-долу колко пари ще ми излезне. . До сега си я зареждах в един офис до библиотека Иван Вазов.. струваше ми 12лв..обаче ми се струват малко множко и нямам никаква печалба от това.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 За 12-13 лева от Метро можеш да си купиш рефил кит, с който ще си напълниш главата няколко пъти. Не е толкова трудно, стига да следваш указанията и най-важното - да купиш кит точно за твоя принтер, иначе нещата може да се оплескат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 kato zastanesh sreshtu dramatichniqt tqtur pogledni izturbusheniqt vhod ot dqsno na tqtura tochno TNC - Svetut na konsumativite 2ri etaj uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.