Jump to content
BulForum.com

Refresh Rate na Win2000 Pro

Botev1912

Recommended Posts

Zaradi NFS7 trashe da se instalnat dva wina, za da moje na edinia da imam kirilca a na drugia ne. Obache na winXP refresh rate ot drivers na videoto se naglasqha bez problemi a na win2000 ne moje. Pishe mi che nqkav fail lipsval . Ne si spomnqm tochno imeto mu , no beshe zavarshvashe na .cpl. Ta ako nqkoi znae kak da oprava refresh rate po tozi nachin s drivers na videoto , za da ne mi varvat na 60 HZ igrite da se obajda. ;)

.cpl e razshirenie za apletite na Control Panel.

A vaobshte otvariahs li Display Properties ot control panel?

A da si slagal FlexType na Win2000?

I posledno ne razbrah za6to dva wina (o6te poveche 2000 i XP) za da imash kirilica na edinia a na drugia ne? :wacko:

Kakav e problema s kirilicata?

Sega nali NFS 7 iziskva da e na English regional settings i po tozi nachin nqmam kirilica. I taka reshih edinia mi win da e za internet programi a drugia za igri, na koito vsichko da e na english. Kato otida na refresh rate ot drivers na nvidia ne moje da se promenqt hercite. Pitam ako nqkoi znae kak se pravi da kazva. Ne znam nali koda mi e piratski shtoto i tva moje da ima znachenie. Daite nqkava orginalen kod za Win2000 Pro ako imate takav

Botev1912 said:
Zaradi NFS7 trashe da se instalnat dva wina, za da moje na edinia da imam kirilca a na drugia ne. Obache na winXP refresh rate ot drivers na videoto se naglasqha bez problemi a na win2000 ne moje. Pishe mi che nqkav fail lipsval . Ne si spomnqm tochno imeto mu , no beshe zavarshvashe na .cpl. Ta ako nqkoi znae kak da oprava refresh rate po tozi nachin s drivers na videoto , za da ne mi varvat na 60 HZ igrite da se obajda. ;)

Приятел, нещо здравата си се омотал :wacko: . Я по-добре обясни подробно какво искаш да направиш и защо си направил тази невероятна боза с "прозорците" :wir

Aha, ne sym golqm fen na igrite i ne znaeh za tova iziskvane na NFS7.

No 6tom ti dava greshka v .cpl, znachi prosto ti lipsva .cpl fail, i tova predpolagam ne e ot fakta che si pirat :rolleyes:

Vazmojno e sy6to taka win2000 da ne razpoznava monitora kato plug-n-play ili da nqma draiveri, ama tova mi se struva malko veroiatno, poneje pone videokartata triabva da ima list-nati modovete za refresh.

Ako lipsva fail, probvai reinstal :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...