Jump to content
BulForum.com

Купувам сеат ибиза до 1500лв

Recommended Posts

Да, мисля че да. Обиколил съм доска автомобили които са на цена под 1500 и мога да гарантирам, че сеата е много сполучлив автомобил за парите си. Естествено за под 1500 е модела преди 90г.

Приятелю преди две седмици продадох Голф 2 1985 година,1300 куб.см. с газова,,централно и аларма за 1500 лева.Мисля,че оригинала(Голф) е с пъти по-добър от дубликата(Ибиза).Имам един съсед,който сега си продава неговия Голф.Бял с 3 врати,газова,1,6,мисля 1986 година.За други подробности и за цената ще питам утре ако те интересува разбира се?

Приятелю преди две седмици продадох Голф 2 1985 година,1300 куб.см. с газова,,централно и аларма за 1500 лева.Мисля,че оригинала(Голф) е с пъти по-добър от дубликата(Ибиза).Имам един съсед,който сега си продава неговия Голф.Бял с 3 врати,газова,1,6,мисля 1986 година.За други подробности и за цената ще питам утре ако те интересува разбира се?

офф---Малиии голяма глупост си написал- Голфчето от 85-та хубаво че си се отървал от него. А пък тва за дубликата е просто смешно.

---офф

офф---Малиии голяма глупост си написал- Голфчето от 85-та хубаво че си се отървал от него. А пък тва за дубликата е просто смешно.

---офф

Без коментар!! :unsure: Не виждам мястото на този пост в темата?!! :confused Ако аз пиша глупости,то не знам как да се именуват твоите писания?!! :confused ;)

След дълго месечно обикаляне по обяви закупих автомобил.

Съжалявам че написах съобщението си с другия акаунт.

Моля затворете темата.

не е ли извън правилата 1 потребител да има 2 регистраций????

не е ли извън правилата 1 потребител да има 2 регистраций????

Аз лично имам трима мой познати който имат в този форум по два акаунта. Не виждам нищо лошо в това освен като мен да напиша в темата си с другиа акаунт. ...

Имам един съсед,който сега си продава неговия Голф.Бял с 3 врати,газова,1,6,мисля 1986 година.За други подробности и за цената ще питам утре ако те интересува разбира се?

Мен ме интересува Голфа на съседа - би ли го питал за подробности? Може направо телефон за връзка да пратиш на ЛС. Благодаря ти в аванс!

24. Регистрирането на повече от един ъкаунт за определен участник е абсолютно забранено! Подобен род действия се приемат за умишлена злоупореба и се наказват, по преценка на администраторите, с 60% предупреждение или направо със забрана (ban). Ако желаете да смените потребителското си име, помолете произволен администратор да направи това за Вас.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...