Jump to content
BulForum.com

Продавам Гейминг мишка


Recommended Posts

Здравейте всички :P ,

 

Продавам мишка Logitech G5 донесена ми преди 2 седмици от Германия,съвсем малко е играно с нея и е като нова.Ето снимка :

g065oy.jpg

 

Не мисля да и уточнявам характеристиките, тъй като тези които се интересуват от подобен род мишки много добре знаят какво представлява - една от най-добрите гейминг мишки излизали на пазара досега поради ергономичният си дизайн ( мишката става както за тренировки така и за професионални изяви,като е предназначена за дългочасова употреба,идеална за професионалните геймъри), невероятната си презицност и енджин поддържащ сензор от 2000 дпи,както и невероятният си лазер обработващ повърхността с 6.4 пиксела в секунда, вземаща челно място в най-комерсиалните класации на Готфраг и др. Горещо я препоръчвам на любителите на аркадни игри (CS,CZ,CSS,COD,COD2,Quake i etc) за да изпитат истинската наслада и да усетят пълният капацитет на играта . Logitech G5 има едно голямо предимство, за разлика от подобен род мишки: има бутони с помощта на които може да се регулира DPI(Doths Per Inch) В ИГРАТА ( не е нужно да се ходи до драйверите и да се настройва ръчно) , това неимоверно спомага за подобряване играта и точността при стрелба на даденият човек , като примерно AWP-то може да бъде на едно DPI , Деагле-а на друго , M4a1 на съвсем друго и така нататък .

 

 

Мишката върви в кутиика с упътвания и множество други книжки =),с още една метална кутиика с различни по тежест приставки с които може да се контролира тежеста на мишката според вашето усмотрение,оригинален диск с драйвери включващ SetPoint™ с помощта на който можете да регулирате настройките на своята мишка и чрез Advansed Settings™ да контролирате ДПИ на вашата мишка .

ЦЕНА - 100 лв. .

Link to comment
Share on other sites

интересувате ли те mx510 + доплащане от моя страна :confused

 

@zlobil съжелявам, трябват ми спешно парите иначе не бих тръгнал да я продавам ....

Link to comment
Share on other sites

Кое по офертата не ви харесва , че е с 3 години гаранция ли .... :wacko:

ОФФ

По скоро цената може би не всеки може да отдели тези пари пък били и те за наистина хубава мишка . Аз лично за тези пари бих си зел безжични мишка + клавиатура , НО те няма да бъдат хубави като таи мишка но карай :)

ОФФ

Link to comment
Share on other sites

Мишката все още се продава ...

цената същата ли е и от кого е прословутата 3 годишна гаранция? и в секцията купувам/продавам са забранени постове, които само да повдигат темата. ако намаляш цената също си има правила с колко......

 

едит: ето и специфичните правила на секцията, които нарушаваш, като не намаляш цената.

тук и най-вече тук!

 

на второто място ще забележиш, че в точка втора е споменато минималното намаление на цената за стоки до 100 лева и то е 5 лева на стъпка. това правило вече си го нарушил с намалянето от 95 на 93 и оттам на 90.

 

 

конкретно за стоката: имам съвсем слаб интерес на настоящата цена и не бързам с покупката, а твоята стока старее с всеки изминал ден. почти нова, не е същото като нова. поемането на гаранцията от чичо ти на честна дума и устна уговорка не е същото, като писмена гаранция от фирма "Ресет" за нов запечатан продукт. слабия ми интерес е защото не съм сигурен, че искам точно ТАЗИ мишка, а не mx518 примерно, която е с повече бутончета. другата причина е цената, която за момента ми е висока. ще почакам още.

Link to comment
Share on other sites

Гаранцията е сключена от верига магазини Reset , понеже чичо ми работи там и те също доставят продукти от серията Logitech , та аз го помолих и той се съгласи да поеме отговорността ако нещо стане с мишката да е поправят в срок от 3 години .

 

Да го кажем така , за сериозните купувачи винаги може да се направи лек коментар по цената , но като цяло цената си остава същата , защото все пак е почти нова .

Link to comment
Share on other sites

а твоята стока старее с всеки изминал ден.

 

Тук си в грешка . Мишката не съм я продал, защото направих жест и изчаках един потребител който каза че до 22-25 ще вземе заплата и ще я купи , но се отказа и сега отново е в продажба . колкото до това , че старее не се притеснявай седи си в кутията и си чака собственика , аз играя с една по стара мишка в момента .

 

поемането на гаранцията от чичо ти на честна дума и устна уговорка не е същото, като писмена гаранция от фирма "Ресет" за нов запечатан продукт.

 

И тука си в грешка . Гаранцията представлява точно това което изтъкна на второ място . С документ подписан от фирмата + печат , както и касова белешка все едно е купена от магазин "Ресет" .

Тук отварям една скоба , за да се изясни тази малка неяснота ( която едва ли те интересува толкова, но все пак ) . Чичо ми редовно ходи до Германия и зарежда всякакви продукти на Лоджитек ( било то мишки , клавиатури , камери и всякакви други компютарни компоненти ) , та той беше взел тази мишка да е продава в магазина си , но аз го помолих и той ми я подари . така , че не виждам проблем за издаването на тази писменна гаранция . толкова по този въпрос .

 

слабия ми интерес е защото не съм сигурен, че искам точно ТАЗИ мишка, а не mx518 примерно, която е с повече бутончета. другата причина е цената, която за момента ми е висока. ще почакам още.

 

Не те насилвам или принуждавам да я купиш , точно ТАЗИ мойта мишка ... Като имаш желание отиди и си купи НОВА ( не е като моята ПОЧТИ нова нали .... :wacko: ) . Далеч съм от мисълта да правя някакви фрапиращи намаления от порядъка на 20-30 и + лв . и с тези нарушения искам да се извиня за постъпката си понеже не съм чел правилата ( за съжаление ) и не знам за това , но това не може в никакъв случай да ми послужи за оправдание ... Колкото за цената @mobo само ще отбележа това си изречение :

Да го кажем така , за сериозните купувачи винаги може да се направи ЛЕК КОМЕНТАР по цената , но като цяло цената си остава същата , защото все пак е ПОЧТИ нова .( да почти нова е , ако искаш можем да отидем и да сравним "чисто" нова мишка, както казваш ти и моята ...)

 

Поздрави .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...