Jump to content
BulForum.com

Качване на килограми

Jackson_Fan

Recommended Posts

NEFARIOUS said:
Уважавам опита и мнението ти, но имам 2 лееееки забележки. Първата е - предполагам без да искаш си записал да се яде въглехидрати много на закуска, а ако не си гладен да мааш протеинче. Някак няма връзка между двете, изразил си се двусмислено.

Второто което е - тук трябва да повярваш - такова нещо като черен хляб НЯМА. Бях наскоро на конференция, където имаше доста хлебопроизводители и те ми казаха - "Кажи какъв цвят искаш и ще ти го направя от брашно тип 500." Разбирай че всичко по пазара е бял хляб и при това черния е по-вреден, защото има оцветители в излишък.

Това е от кухнята, така че съм склонен да повярвам. Но все пак всеки решава сам за себе си.

1.Ти за високо въглехидратен протеин май не си чувал :rolleyes: Него имах предвид.Но дори и да не е такъв е много по добре да вкараш нещо в стомаха отколкото да идеш и да захапеш цигарка и пиеш кафе на гладно.Дори и да е 1 филия хляб.60 грама протеин се приготвя за 5 мин.а сутрин обикновено бързаш за някаде поне при мен е така от тая гледна точка го казах.

2.Писал съм пълнозърнест хляб.

(Това за оцветителите не го знаех да ти кажа,не сам запознат с направата на хляб изобщо обаче сега като се замисля сигурно си прав то толкова фалшиви храни се навъдиха че не знае човек кво купува :unsure:

Това за тренировката няма връзка в дигането на килограми...Защо да не дигаш повече от 4 пъти,ако искаш 6 пъти тренирай всичко е до програма и средства и време.Иначе нещата общо взето са така...Не мога да разбера колегата за алкохола...Как искаш да си пиянгурин и същевременно с добра физика и тяло...Аз лично съм изпитал и двете възможности и вариянта с фитнес без алкохол е по-добре...

• 2 weeks later...
  NeSTa_86 said:
Здравейте,

сега съм 186см висок и 74 кг. ;) Искам да кача малко килца...към 6-7 ;)

Може ли да ми кажете някаква диета, но БЕЗ хранителни добавки. Искам чисто да ги кача ;)

ами яж яко и тренирай яко B)

Не мога да разбера какво ъпваш темите?Мислиш ли,че вече го интересува как да дигне килограми,при положение че темата е на почти година?

uskoritel said:
Сьс СУХО МЛЯКО се ка4ват килограми 100% не на празно се дава на бебетата оба4е ляга малко скьпо както казва zlobil,по хубаво си земи някакви добавки

Тия млека са бъкани с въглехидрати и се качва само мазно,но не и мускул.Все пак са за бебета и трябва да наддават бързо.

• 2 years later...

ds

Эдравейте аэ сум нов тук да ви попитам дали таэи диета става преди тренировка ям 5-6 филйки сус мед след трен 3 и отделно куде вьглехидрати и маэнини и 40 мин преди лягане 2 филйики и вьглехидрати ;) Благодаря предварително ;) B)

Месо (пилешко телешко) ето ти белтъчините , въглехидрати под формата на ориз или някаква юфка редувай ги и преди тренировка хапвай плодове гледай на ден да ядеш 500 , 600 грама месце и към 500 , 600 грама ориз или фиде

или 300 грама ориз 300 фиде (в неготово състояние) и до края на зимата ще се изненадаш от резултатите чисто тегло до 5 кг можеш да качиш зависи от гена , тренировките и спазването на диетата (сутрин много въглехидрати и след тренировка също през останалото време месце хапваш през 2 часа по нещо ) надявам се да съм ти помогнал с информацията си пък "Фитнес Критиците" тук са под всякаква критика

iordan_94 said:
ds

Эдравейте аэ сум нов тук да ви попитам дали таэи диета става преди тренировка ям 5-6 филйки сус мед след трен 3 и отделно куде вьглехидрати и маэнини и 40 мин преди лягане 2 филйики и вьглехидрати ;) Благодаря предварително ;) B)

чети тук

iordan_94 said:
ds

Въглехидратите за закуска в изобилие и да са качествени и след тренировка също преди тренировка може 1/2 шоколад ако си чревоугодник като мен или плодове втория е по-добър за талията ти :P

iordan_94 said:
ds

Ти да не си мечо пух ?

6 филии с мед преди тренировка , 3 след тренировка и 2 преди лягане ??!?!

Тва сигурно е един хляб и 200-300гр мед дневно.....

:blink: :wacko: :wacko:

Незнам дали правописа ти се дължи на това че си надрусан с мед или нещо друго ама преди да почнете да тренирате попрочетете малко не е толкова страшно....... :wacko:

zlobil said:
Ти да не си мечо пух ?

6 филии с мед преди тренировка , 3 след тренировка и 2 преди лягане ??!?!

Тва сигурно е един хляб и 200-300гр мед дневно.....

:blink: :wacko: :wacko:

Незнам дали правописа ти се дължи на това че си надрусан с мед или нещо друго ама преди да почнете да тренирате попрочетете малко не е толкова страшно....... :wacko:

:rofl: :lol: Тва направо ме утрепа хахахаха Иначе така си е де, забележи обаче преди лягане 2 филийки с мед + въглехидрати :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...