Jump to content
BulForum.com

Temi Po Literatura


iv_laz

Recommended Posts

  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

5 лева на тема - и аз ще ти ги разработя за отличен - печелил съм национална олимпиада на времето, това съм и завършил в университета. А петарката не за друго, а защото според мен за мързела трябва да се плаща. Особено за мързела в училище.

Link to comment
Share on other sites

Мда.. Като сваляте от такива сайтове готови разработки рискувате - не сте единствения дето ги използва. Айде представете си като се окажете двама с еднакви работи какъв резил ще стане. А и даскалите са запознати с готовите теми в обръщение - прочитат първия абзац и са наясно от къде си го взел... Много кофти. А това което аз предлагам си е уникална, разработена специално за този дето я е поръчал, тема - гаранция, че е оригинална и няма начин друг някой да предаде същата работа... Така де - като ще е гарга трябва да е рошава.

 

IX, X, XI - нямате грижа - само кажете темата и си свиркайте...

Link to comment
Share on other sites

poneje daskalite obikalqt iz sitovete osobeno po literatura da chetat razrabotki na temi i da gi pomnqt ot gore na tva e sigorno pochivkata kato im ostava vreme sled podgotovkata i proverkata na klasnite ili tva go pravqt v mejduchasieto bqgat do internet zalata v uchiliste i produoljavat da chetat temite v internet sled tova kato bie zvuneca vednaga v klas ili ne mojebi tva go pravqt v lqtnata vakanciq togava imat malko po veche svobodno vreme i kt se zabiqt pred komputera isamo tva prvqt chetat li chetat edvali ne nqkoi si uchenik da ne prepishe nqkoq tema po literatura da izkara primerno po visoka ocenka stoto ili go murzi ili ne mu se otdava prosto da pishe temi stoto ne na vseki se otdava literaturata .

Link to comment
Share on other sites

А това което аз предлагам си е уникална, разработена специално за този дето я е поръчал, тема - гаранция, че е оригинална и няма начин друг някой да предаде същата работа...

ne si misli 4e daskalite o4akvat ot edin u4enik ne6to unikalno...

Link to comment
Share on other sites

Samnqvam se nqkoi daskal izob6o da vliza v i-net ;) Pak dori i da go pravi ,vie kato izmenite malko stila na temata i razkajete sadarjanieto sas svoi dumi ,malko trudno 6e se useti .

 

Kakto i da e ,po dobre davaite linkove otkolkoto saveti

 

P.S Ne vi li se struva 4e avatara na Damien`s_Hell e po golqm ot obi4ainoto

Link to comment
Share on other sites

Не е и необходимо учителите да влизат в който и да било сайт. Достатъчно е двама от учениците им да предадат еднакви работи. Двама, които са посещавали един и същи сайт, за готови теми по литература.

 

 

П.П.: snake, ужасно трудно се четат мненията ти. Ако не ти харесват чак до толкова главните букви, то поне слагай от време на време по някоя точка.

Link to comment
Share on other sites

Дет' се вика - дъ чойс ис юърс! Само едно ще си позволя да отбележа - като гледам на какво ниво ви е езиковата култура (на поствалите в този топик) - сакън - не променяйте нищо от готовите теми със свои думи или със свой стил - ще се получи "язък за барута" - точно все едно сами сте си го съчинявали или с думи прости - "Опять Двойка" (сега не помня от кой художник беше картинката)... snake, с неговия неповторим стил, повтаря стила на дадаистите от началото на века, но обогатен с щипка далианско пренебрежение към пространство-времевия континуум... Damien`s_Hell - абе човече, как успяваш винаги да си около разговора и никога вътре в него? Ми ако се налага прочети 100 пъти целия топик, убеди се, че си на ясно какво искат да кажат другите (особено snake - щото като гледам ти е малко тъмно каква му е мисълта), убеди се че си наясно какъв ще бъде твоя пост, напиши го 100 пъти, за да си сигурен че си усвоил графичното оформление на мисълта си до съвършенство и тогава безгрижно го стовари мнението си върху нищо не подозиращите хорица... RED BULL - поне по мое време се очакваше работите на учениците да са уникални... или ти не си съвсем наясно със значението на тази дума (което не е срамно - има речници, издадени за такива случаи) или вече са узаконили преписването в училищата и не е проблем да се предават не-уникални работи...

 

Не - даскалите не се ровят в Интернет - но както каза Never_mind - не им е нужно да го правят... Колко паралелки сте във вашия курс? С по колко ученика? Хайде пресметнете каква е вероятността да се дублират работи. И с преразказ няма да спасиш положението - пак си личи - на вас може да ви изглежда съвсем различно, но всъщност приликите ще са повече от разликите - но това няма да го обяснявам - ако го разбирахте, нямаше да си търсите теми из Мрежата - щяхте да можете сами да си ги пишете...

 

Дерзайте!

А аз по повод разсъжденията ви - вдигам тарифата от 5 на 10 лева... :woot

Link to comment
Share on other sites

ov3rm4n kade u4i6 we 4ovek??? A???? :confused

Стига се излага бе момченце... Спри се. Колкото по упорстваш толкова по-лошо става. За кой ли пореден път става ясно, че постваш без да четеш топиците в които го правиш - и естествено се получават нелепици от постовете ти... Ако беше прочел целия топик нямаше да ми задаваш такива плитки отговори чиито въпроси не са ти ясни... Айде поумувай малко върху предното изречение, ама не се напъвай много - ако ти е трудно, дрънни на Къци една шайба, да ти удари едно рамо - двамата заедно може и да стоплите...

 

П.С. А за flood да си чувал? Не? Ами флууд е това което правиш ти - вместо един пост от десет изречения, ти изпляскваш 10 поста от по едно изречение един след друг... Замисли се за ролята на малкото бутонче с надпис "edit", срамежливо надничащо от горния десен ъгъл на всеки пост, чийто автор си ти... За какво ли служи?! Защо не опиташ поне веднъж?

Link to comment
Share on other sites

RED BULL - поне по мое време се очакваше работите на учениците да са уникални... или ти не си съвсем наясно със значението на тази дума (което не е срамно - има речници, издадени за такива случаи) или вече са узаконили преписването в училищата и не е проблем да се предават не-уникални работи...

И с преразказ няма да спасиш положението - пак си личи - на вас може да  ви изглежда съвсем различно, но всъщност приликите ще са повече от разликите - но това няма да го обяснявам - ако го разбирахте, нямаше да си търсите теми из Мрежата - щяхте да можете сами да си ги пишете...

Mi ti qvno ne si bil v 4as(ne stava vypros za 4asa po literatura-tam si bil sys sigurnost) kogato si bil u4enik i zatova si pi6el unikalnite si tvoreniq i si se my4il v otkrivaneto na toplata voda. No uvi dnes e traurniq den v koito 6te ti se naloji da razbere6 4e toplata voda sa q otkrili mnogo predi teb i men i ne e lo6o 4ovek da q izpolzva nagotovo.

p.s. ne se habi da otgovarq6 na nas prostite plagiati i da ni zatapva6, za da se pokaje6 po dobyr literatur.Pone az u4a v MG i humanitarnite nauki ne sa mi silnata strana, koeto predpolagam se nabiva v o4ite na takav izkusen i unikalen "pisatel" kato teb :) :) :) .

Link to comment
Share on other sites

ov3rm4n kade u4i6 we 4ovek??? A???? 

 

Opredeleno Damien`s_Hell ne si napred s materiala :lol: ov3rm4n e prav 4e ako be6e pro4el vsi4ki postove do sega nqma6e da zadade6 tozi glupav vapros.Sledva6iq pat predi da pi6e6 po dobre pomisli dali ima smisal da go pravi6.Badi na principa ako nqma kakvo da kaje6 to po dobre ne kazvai ni6o

 

P.S I ne se pi6e ubarkal ;)

Link to comment
Share on other sites

Pone az u4a v MG i humanitarnite nauki ne sa mi silnata strana...

Браво RED BULL - моите уважения, защото заслужава уважение човек, който е наясно със силните и слабите си страни (с последните е задължително да си наясно)... Само не разбирам, след като си знаеш, че хуманитарните науки не са от силните ти страни, защо реши да ме поучаваш и поправяш по въпроса за изискването за "уникалността" към литератулните разработки в училище ... Тъпо. Все едно аз да споря с тебе за петия постулат на Евклид (и сега като го пиша не съм сигурен дали не пиша пълна глупост)... На каква база да го правя? По геометрия в дипломата ми стои оценка 4. Ще имаш пълно основание да ме размажеш... Така че да не ти се вижда странна реакцията ми. Каквото почукало, такова се обадило - и обратно :D !

Link to comment
Share on other sites

Prav si, 4e az ne sam 4ovekyt koito trqbva da te u4i na literaturni iziskvaniq, no kato "deistva6t" u4enik tvyrdq, 4e za dobro ili za zlo ne vsi4ki ot dne6nite u4iteli po literatura iziskvat ot nas, u4enicite, da pi6em sobstveni i izstradani ot nas samite razsyjdeniq.No moe li4no mnenie e, 4e temite, kakto i modulnite sistemi s tri parametyra i dve neizvestni, ne sa za vseki, no vse pak kakto edin literatur trqbva da moje da smqta sravnitelno dobre, taka i edin matematik trqbva da moje da pi6e srevnitelno gramotno.Radvam se ako sme se razbrali za6toto ne mi se slu4va 4esto da se razbiram uspe6no s bylgarik. :)

p.s. sefte v toq forum postvam s tolkova mnogo zapetai :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...