lukather Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 трябва ми дистанционно за телевизор NEO само че не му знам модела голям е 29 инча плосък кинескоп 100 херца с всички възможни екстри. ако някой знае каде мога да купя такова в пловдив да помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 трябва ми дистанционно за телевизор NEO само че не му знам модела голям е 29 инча плосък кинескоп 100 херца с всички възможни екстри. ако някой знае каде мога да купя такова в пловдив да помага Викиват имат за най-различни модели. Ако ходиш там и нямаш книжката на телевизора, поне прочети от етикета му (отзад) какви цифри (и букви) има...всъщност това е модела, за да е по-лесно да ти намерят дистанционно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ако не иди в Електронен Център Тракия - зад Мебелна къща. Там имат много дистанционни Pilot. Аз самият съм с дистанционно Pilot на единия телевизор, защото на оригиналното му се случи случка. Ползвам това дистанционно 2 години и нещо и мога да кажа, че е перфектно! Цената е около 15лв. в зависимост от модела Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.