Jump to content
BulForum.com

Да уредим Mortal Kombat за PC!


veseo

Recommended Posts

http://www.petitiononline.com/mkforpc/petition.html

 

Направих петиция, каквато проработи за Heroes V (поискаха да бъде отложена и да бъдат поправени бъговете и играта излезе 2 месеца някъде след това!). Има НЯКАКЪВ шанс да проработи и сега... Въпрос на минутка е да драснете 2 имена и да изберете два Yes-а :) Айде, и разпращайте и пишете където ви хрумне и се връзва (все пак не пускайте линка в готварски форуми ;)). След 2-3 дена ще пратя на Midway да видят колко хора са подписали, дано са повечко.

 

P.S. Пинвам временно топика, за да привлече повече внимание.

Link to comment
Share on other sites

Сeга ще го постна и в други форуми :)

Link to comment
Share on other sites

Veseo, не се излагай, всички знаем, че petition online никога не е бил ефективен начин за постигане на каквото и да е. А това, че Heroes 5 е бил отложен е станало заради всичко, но не и петицията.

 

Дори да събереш не "повечко" а и 10 000 подписа, Midway, както и всички останали компании, хич, ама хич не ги интересува какво пише на petitiononline.com

 

И на мен не ми е приятно, че е така, но просто е факт. :(

Link to comment
Share on other sites

Еми гласувах-дано стане :punk .Оле ся се сетих със съседа едно време как млатихме Мортала на Сега-та и ма навяха едни спомени :)

Link to comment
Share on other sites

Знам че е малък шанса, ако изобщо го има. Но нищо не пречи да опитаме, аз лично нямах какво да правя и я пуснах :) Па ако стане ше ме черпите по един Старопрамен :)

Link to comment
Share on other sites

Прочистих темата от безмислени постове, караници PC vs Конзоли и подобни. Въздържайте се от такива в тази тема - направете си PC vs Конзоли тема, обещавам да не я трия/заключвам, но и там се въздържайте от псувни. Айде със здраве и рекламирайте петицията.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...